Q1164. Zoveel verdriet?

Onbekend

Vorige week definitief het contact verbroken. Ik kon het oppervlakkige contact niet aan. Ik voelde zijn liefde voor mij, maar kon er niet tegen dat hij geen punt achter zijn relatie zet, waarin hij niet vindt waar hij naar op zoek is. Op dit moment gaat het echt slecht. Ik heb continu een soort van heimwee gevoel en kan zo in tranen uitbarsten. Ik voel me eenzaam en wilde dat ik hem nooit had leren kennen, want dat had me zo veel verdriet bespaard. Ik heb wel een enorme ontwikkeling doorgemaakt en genoot echt weer van het leven sinds onze ontmoeting. Nu het contact verbroken is twijfel ik over de keuzes die ik in mijn leven maak en ben ik erg onzeker over mezelf. Ik ben totaal mezelf niet meer. Ik ben echt op zoek naar advies en steun, want ik kom er zelf echt niet meer uit. Wat is dit gevoel?

Antwoord 1
Dat heimwee gevoel ken ik ook enorm goed en dat gaat de ene keer beter dan de andere keer. Vooral als hij in mijn dromen verschijnt dan heerst er eerst een blij gevoel en daarna weer het verdriet, omdat ik mijn tz niet in het echte leven zie en mijn bericht ook niet werd beantwoord. Dit alles geeft een heimwee gevoel omdat je voelt dat je daar thuis hoort. Ik weet dat het ook belangrijk is om op je eigen benen t staan en op jezelf te kunnen vertrouwen. Moeilijk is het ook omdat je leven in de wacht staat (wat niet hoort) anderen die wel toenadering zoeken maar waar je niet dat verliefde en dit is het gevoel vor hebt. Ik weet ook niet wat het beste is, vertrouwen op je innerlijke weten of het als een illusie zien en je proberen af te sluiten..
(Onbekend)

Antwoord 2
Het breekt mijn hart om dit te lezen, want ik besef dat mijn tz door hetzelfde verdriet heen gaat. Hierin ben ik degene die een relatie heeft (waarin ik wel gelukkig ben overigens) maar ook liefde voel voor tz. Ik kan je alleen dit meegeven: het is jullie tijd nog niet, en die tijd komt wel. Schrale troost misschien, maar sta jezelf toe om nu je verdriet te doorleven, huil erom en probeer het dan langzaam los te laten in de wetenschap dat de band met je tz nooit verbroken kan worden. Ga dan verder met jouw leven en pak de kansen die zich voordoen. Er lopen meerder soulmates (wat iets anders is dan een tweelingziel) rond met wie je ook een fijne aardse relatie kunt hebben. Liefs.
(Onbekend)

Antwoord 3
Op 9 maart is er een zielsliefdedag speciaal voor mensen die zielsliefde ervaren. Kijk maar boven de oranje balk ‘uitnodigingen’. Mogelijk iets voor jou om er naar toe te gaan. (Onbekend)