Q1163. Tijd van samenkomen aanvoelen?

Onbekend

Ik zit al enige tijd op de site en heb al heel veel vragen en antwoorden gelezen, ik heb al van meerdere personen gelezen dat ze doorkrijgen hoelang het nog zal duren voor ze weer in dit leven samen komen , ik vraag me af hoe sommigen dit kunnen voelen ? Ik vraag al jaren dezelfde vraag wanneer, en al een paar maand vraag ik voor dat ik slaap om mij een antwoord te geven in mijn droom, ik voel me wat in de steek gelaten, waarschijnlijk ligt het wel aan mij of zou er een reden zijn dat ik het niet mag weten? Dat niet weten is onverdraagzaam, dus als jullie mij kunnen helpen ,zal ik heel dankbaar zijn…

Antwoord 1
Ik weet het niet, behalve een droom over zijn moeder die vertelde tegen mij dat ze het eind van 2013 het tegen hem zou zeggen.. Weet niet wat ze gaat zeggen maar denk dat het met mij te maken heeft. Ik weet niet of je hierin kan geloven want eigenlijk zet het e leven in de wacht en dat doet het al jaren. Is het een wens als je dit door krijgt..stel dat je door krijgt dat het nog 20 jaar duurt.. Wat dan, dan leef je dus naar die tijd toe en is alles ertussen in een tussenstations.. Kun je zo leven en wat ga je doen afwachten of met iemand anders “zolang” een relatie aangaan? Ik heb wel eens een paragnost geraadpleegd en zij vertelde dat hij ieder moment voor de deur kon staan..
(Onbekend)

Antwoord 2
Wat ik gedaan heb:alle afbeeldingen van mijn tweelingziel op internet achter elkaar gezet,in volgorde van dat ik ze voor het eerst zag.Dus niet in volgorde wanneer de foto’s gemaakt zijn,maar chronologisch naar waarneming.En ik heb vevolgens alleen naar de achtergrond van die foto’s gekeken en de positie waar hij zich in de foto bevond.Toen kwam er een boodschap uit,van zijn ontwikkeling,hoe lang het zou duren (de derde foto: een kerktoren met wijzers op 8 en 1 (2008 en 2013?),en zo verder.Dit is een manier,maar ik voel het nog niet aan.Het is niet helemaal een antwoord op je vraag,maar misschien is het tip.
(Onbekend)

Antwoord 3
Ik kreeg dit door in de vorm van tekens (cijfers) die mij vertelden hoeveel jaar er nog te gaan is tot onze hereniging. En dat zijn er nog veel. Maar zoals jij het doet, vragen om een antwoord in je dromen, kan het ook. Je moet jezelf er wel in trainen je dromen te onthouden. Ik vraag mijn tz ook wel eens om me ergens antwoord op te geven in dromen en dat doet hij dan. Ik schrik dan midden in de nacht ergens van wakker en weet feilloos wat ik droomde.
(Onbekend)