Q1162. Na de dood?

Onbekend

Ik heb sinds kort ontdekt wie mijn tweelingziel si, alleen is zij helaas al drie en een half jaar gelden uit de aardse wereld gegaan door zelfdoding. Kan dit echt zo zijn? Zijn er meer mensen die deze ervaring hebben? Ik heb haar dus, hier op aarde, gemist! Ze heeft me wel al drie keer bezocht in het astrale, en ik weet nu dus ook waar ik de verkeerde afslag heb genomen waardoor we elkaar gemist hebben. Ik vind het nog steeds vreemd en wil eigenlijk naar haar toe!

Antwoord 1
Mijn mening: Ja dat kan zeker er is heel veel mogelijk in de astrale wereld.
(Onbekend)

Antwoord 2
Mijn mening: Dat kan zeker. Wat betreft het naar haar toe willen; dit is een zeer begrijpelijke wens die voortkomt uit je liefde voor haar, maar je zult het leven zijn eigen beloop moeten geven. Als het jouw tijd is om te gaan, dan komen jullie elkaar aan de overzijde weer tegen, en daarna wellicht in een volgend leven. Leef jouw leven nu ten volle, geniet, en geniet ook van je astrale contact met je tz. Dat is de enige juiste manier. Liefs, Een andere tweelingziel
(Onbekend)