Q1161. Losgelaten en seksuele dromen?

Onbekend

Loslaten tz in liefde mogelijk wel astrale (seksuele) ontmoetingen? Vannacht heb ik weer een zeer intense ontmoeting gehad met mijn tz. Ik besloot eens te gaan zoeken op internet omdat ik de laatste tijd geregeld over hem droom. 20 jaar geleden was hij mijn eerste liefde. 10 jaar lang een knipperlicht relatie met extreme emoties; opgetild door liefde en eenheid maar ook neer gesmeten in pijn, wanhoop en verdriet. Uiteindelijk los gelaten en nu beiden een gezin. Het is goed zo al denk ik soms dat we elkaar later in het bejaarden tehuis tegen gaan komen.
De laatste tijd droom ik weer over hem. Ik wil hem en de eenheid, hij wijst mij af. Eigenlijk net als in het verleden. Het verwart mij omdat ik de intensiteit vervolgens weer dagen niet kwijt raak. Wat hebben die seksuele dromen te betekenen? Ik ervaar dat ik hem in liefde heb kunnen loslaten, waarom dan toch middels dromen weer die connectie? Zoekt hij mij op? Als ik hem zie, wat al weer een jaar geleden is, kan ik hem eigenlijk niet aankijken. Zo intens.

Antwoord 1
Dat gaat automatische tenminste bij mij ik heb haar ook losgelaten maar toch krijg ik sexuele dromen met haar.En dat zijn hele leuke dromen vol spanning.Maar ik heb ook dromen met mijn tweelingvlam en nog een andere ziel waarmee ik sex heb.
(Onbekend)

Antwoord 2
Bedankt voor je reactie. Na het lezen van alle Info over tz etc vallen veel stukken op zijn plek. Ik heb hem ontmoet toen ik 16 was, en heb daarna een hele moeilijke 10 jaar gehad. Was mezelf kwijt. De dromen voelen ook heel fijn maar droom verder over niemand op die manier. Ik heb helemaal niet het idee dat hij dezelfde ervaring bij mij heeft. De pijn lijkt/ leek veel bij mij te zitten. Twijfel daarom of het werkelijk een tz is, al kan ik mij na het lezen bijna niet anders voorstellen. Ervaring mee?
(Onbekend)

Antwoord 3
Gescheiden mensen hebben vaak genoeg na hun scheiding nog steeds sex met elkaar, dat is een bekend gegeven. Van zodra zij een relatie krijgen met een ander, gaat dat wel weer over. Ik zet nu ook de eerste stapjes in mijn nieuwe relatie en ik merk dat daardoor mijn ex niet meer zo heftig binnenkomt, in feite slijt het, en krijg ik steeds meer aandacht voor mijn nieuwe vlam, zeker nu we intiem zijn geworden.
(Onbekend)