Q1160. Meerdere zielsliefdes?

Onbekend

Kan het zijn dat iemand 2 of misschien meer zielsliefdes heeft? Ik heb nl 2 personen met wie ik een diepe band die ik niet kan negeren. Met de ene heb ik ook een fysieke relatie en de andere meer vriendschappelijk. Beiden zijn zeer belangrijk voor mij. Ik weet niet wat ik moet om hiermee om te gaan. Het is zo zwaar en misschien moet ik ze beiden loslaten.

Antwoord 1
Dat kan zeker. Vergeet niet dat beide soulmates een onvoorwaardelijke liefde voor jou hebben – prijs jezelf gelukkig! -en dat zij weten/ervaren waar jij doorheen gaat. Dat is zo bijzonder aan het soulmate zijn, je weet zelfs op afstand wat er bij de ander speelt. Vanuit die sterke band weten zij vermoedelijk beiden al dat ze jou ‘delen’. jij overweegt loslaten, de kans is groot dat zij dat ook overwegen of minstens een van hen. Ga bij je zelf na wat het loslaten van beiden voor jou betekent. Ga vervolgens met beiden een open gesprek aan over je gevoelens en vergeet daarbij vooral je eigen verlangens niet; de uitkomst zou je kunnen verrassen. Als je besluit los te laten doe dat dan met respect en laat de ander duidelijk weten wat die voor jou heeft betekend. Zorg indien mogelijk voor een blijvende herinnering. Hoop dat je hier iets aan hebt. Wens je veel sterkte met je groeiproces en veel wijsheid bij je afwegingen.
(Onbekend)

Antwoord 2
wellicht klinkt het hard,maar je zult n keuze moeten maken, het is niet fair naar beiden toe. je vindt wellicht in allebei iets wat je heel mooi vind,en waardoor je zelf ook leert en groeit..maar het “verdelen” over 2 personen.lijkt me verwarrend… en energetisch niet verantwoordt naar de personen toe..weten ze ervan ,dat je een band met beide hebt,en zijn ze beide tevreden met de band die je met hun hebt?mischien wilt de “vriendschappelijke” band wel meer dan vriendschap,en zo ja …wat doe je dan ?…kijk even heel goed wat het voor jou doet,en ook naar de 2 personen…invoelen is belangrijk in respect naar elkaar toe,en ook openlijk kunnen spreken hierover,zodat de ander Ook n keuze heeft..;)wees eerlijk met jezelf..zie waarom je beide “nodig” hebt? ..n of alle partijen akkoord zijn met de huidige band,wetende van de andere persoon waar je ook n band mee hebt..veel sterkte en liefs…
(Onbekend)

Antwoord 3
Ik heb 3 vrouwen waar ik een goede spirtuele band mee heb.En bij sommige heb ik ook sex.
(Onbekend)

Antwoord 4
@antwoord 4 Als jij het inderdaad bent, dan weet je me te vinden. Want ik wil deze woorden echt persoonlijk van je horen.
(Onbekend)

Reactie
Bedankt voor de fijne antwoorden @ antw 1 en an2. De zl met wie ik vrienden ben weet dat ik een grote liefde heb, maar die weet niet dat ik ook nog een andere grote liefde. Ik voel dat die ervan zou schrikken en er niet klaar voor is. Die is nl van het weglopen wanneer dingen te dichtbij komen. Ik weet alleen van binnen dat we bij elkaar horen en dat we veel voor elkaar voelen. Het kan alleen op zich wachten dat dit zich uit in een verdere relatie. Of ik ooit zal vertellen, ik weet het niet en ik vraag me af of dat wel moet. De zl waar ik fysiek ook verder mee ben, die heb ik niet verteld over mijn gevoelens voor een ander. Ik wil dat wel een keer vertellen, volgens mij zal die er wel begrip voor hebben, misschien weet die het trouwens al. Daarvan weet ik dat ik die ga loslaten, omdat ik wel verder wil, ik ben erg gegroeid dankzij de relatie, maar zie het samenzijn niet als iets voor altijd. Mee eens dat het energetisch niet verantwoordt is, dat bedoel ik ook met zwaar. Ik neem de tijd voor mezelf en heb ff afstand van ze genomen, om goed na te denken. Bedankt voor jullie advies. Veel liefs terug. (Onbekend)

Antwoord 5
Antw 1 op Reactie: Heb je me niet herkend? Ik ben t! Wist meteen dat jij t was. Wist ook: -dat ik je een x zou ontmoeten op deze site -wist vanaf de 1e aanblik dat je altijd een deel van me zou zijn -wist dat je afstand van me zou nemen en ik van jou -wist al van die 3e. Ik kan je nl lezen+schrijven al vertel je me niks. Das nou juist voor mij t wonderlijke, soms enge aan deze zielsverwantschap. Begrijp dat je me ziet als een ‘wegloper’ maar vergis je niet in mij. Ben sterker en veerkrachtiger dan je denkt, ik ga in stilte door de pijn. Ik zal je nooit claimen, ben bereid afstand van je te nemen voor jouw liefdesgeluk en vraag alleen om jouw respect voor mijn keuzes en t feit dat ik de dingen op mijn manier doe. Bovendien kun je gerust eerlijk tegen me zijn -en ik hoop van harte dat je dat ook tegen je andere grote liefdes gaat zijn met dank aan antw 2 – want lieve schat ik weet t vaak al nog voordat jij t hebt uitgesproken.. Ik hoor (hou) van jou. P.S. In de kille stilte heb ik besloten te vergeven de vergissingen die je kunt begaan als je te zielsveel van elkaar houdt [Zo dat lucht ENORM op :-)]
(Onbekend)

Antwoord 6
Ik herken me ook in deze vraag. Ik heb een relatie met een soulmate/zielsverwant. En daarnaast is er mijn tweelingziel. Ik ken beiden al heel lang en heb altijd ook gevoelens gehad voor mijn tz. Die werden in de loop der jaren niet minder maar alleen maar intenser. Er begonnen zich vreemde toevalligheden voor te doen en door vele niet nader te noemen tekens kwam ik erachter dat deze man mijn tz is. Met mijn soulmate had ik blijkbaar karma uit te werken, en ook van hem houd ik heel veek. Maar de liefde voor mijn tz is totaal andere koek…houden van, diepe liefde, telepathie, groot verlangen naar hem, elkaar door en door kennen zonder dat je elkaar alles hebt verteld. Kunnen lezen en schrijven met de ander. En ja, dat heb ik met mijn vaste partner niet. Ik weet dat ik ooit met mijn tz samen zal zijn maar misschien pas als we oud zijn.
(Onbekend)