Q1155. Hoe erg verschilt het liefdesgevoel tussen jouw partner en jouw zielsliefde?

Onbekend

Hoe erg verschilt het liefdesgevoel tussen jouw partner en jouw zielsliefde?

Antwoord 1
Daar kan ik vrij kort over zijn: wat ik voor mijn tz voel is onvoorwaardelijke liefde en voor mijn partner is die niet onvoorwaardelijk. Toen ik me dat realiseerde moest ik wel even slikken maar toch is het zo.
(Onbekend)

Antwoord 2
Dat is een wereld van verschil! Door het onbeschrijfelijke diepe zielsgevoel stelt de liefde die ik voelde voor mijn partner niets meer voor. Het voelt als overspel. Het is zo puur, zo fijn en niet te vergelijken met iets wat ik ooit eerder heb meegemaakt! Ik sta dan ook op dit moment op een kruispunt in mijn leven, kan en wil ik hier genoegen mee nemen voor de rest van mijn leven?
(Onbekend)

Antwoord 3
Ik weet niet meer wat ik voel, en wat ik voel voor wie. Mijn gevoelens zijn weg. Soms moet ik zoeken of de gevoelens voor zl er nog wel zijn, die zijn er nog maar ver weg. Er is een soort van verwijdering ontstaan naar zl toe. Ik heb vaak het gevoel ongewenst te zijn. Dan trek ik me terug.Dat is mijn zwakke punt. Zl heeft me op dat punt gepakt. Ik kan me daar moeilijk overheen zetten, hoewel ik dat wel probeer. Als ik me eens open stel naar zl dan krijg ik vaak keihard een klap in mijn gezicht, daar heb ik geen zin meer in. Daar wordt ik niet gelukkiger van. Dan liever zonder, dus ja ik sluit me af, maar is dat gek?
(Onbekend)

Antwoord 4
Allemaal angst antw. 3. Angst van jullie beiden welteverstaan. Je tz sluit zich voor je af (die klap in je gezicht) en jij voor je tz (de liefde die er nog wel is maar ver weg zit). Het hoort bij het proces en zal overgaan. Maar het is heel pijnlijk. Probeer een volgende keer eens met alleen maar liefde aan de ander te denken, dan ontvang je ook liefde terug.
(Onbekend)