Q1154. Is er iemand die weet wat de bedoeling is van die trillingen?

Onbekend

Ik weet dat tintelingen en trillingen te maken hebben met je TZ maar is er ook iemand die me kan vertellen wat de bedoeling daarvan is? Ik heb ze bijna voortdurend en krijg steeds sterker het gevoel dat ik er iets mee moet doen maar de boodschap maar niet begrijp. Ook krijgt mijn dochter als ze me aanraakt een enorme energieschok en ziet ze heel vaak een paarsblauw lichtbolletje bij mijn hart en mijn hoofd. Wat is dat toch allemaal?

Antwoord 1
Helemaal niks doen, laat het op je afkomen en geniet
(Onbekend)

Reactie
@antwoord 1 dankje voor je reactie maar ik begin me inmiddels een beetje zorgen te maken dus echt genieten kan ik het niet meer noemen. Het is nl. zo dat in heel korte tijd 3 mensen in mijn omgeving ” last” hebben van mijn verschijnselen. Zonder van de details op de hoogte te zijn hebben ze aangegeven dat mijn TZ waarvan ze het bestaan niet weten en dus ook de kenmerken daarvan niet kennen, mij niet kan loslaten en heel krampachtig mijn hart vasthoud. Ik dacht juist dat ik degene was die zoveel moeite had met het accepteren van dit fenomeen. Nou zal het niemand op deze site verbazen dat mijn TZ in het dagelijkse leven geen contact met mij wil en ik respecteer dat, maar dit is toch wel heel erg ingewikkeld allemaal. Het kan toch nooit de bedoeling zijn dat mijn omgeving mijn klachten oppikt en dat mijn eigen energie steeds enorm weglekt doordat hij komt “tanken” bij mij? Ik voel nl zelf ook wel dat zijn ziel heel vaak komt “binnenvallen” en dat is niet alleen snacht! s! Ik word dan opeens heeel erg duizelig en misselijk, alsof we samen in een pak zitten wat veel te klein is. Ik barst van de tekens en boodschappen die ik doorkrijg. Treed regelmatig uit en zelfs onze gidsen brengen ons bij elkaar. Dit alles in zeer korte tijd achter elkaar. Nee, van genieten is inmiddels geen sprake meer, het gaat steeds slechter met mij terwijl ik hem vrij laat zijn ding te doen en zijn eigen keuzes te maken en hem liefdevol vraag mij meer lucht te geven en aan zichzelf te werken. Tips? (Onbekend)

Antwoord 2
Trillingen met ZL hebben naar mijn mening te maken met dat je ook krachtiger aan het worden bent en dat je met je ZL op dezelfde trilling zit. Dat betekent dat je op een afstand alles kan aanvoelen, zien e.d. van je ZL. Kijk even verder hoe jij je chakra’s rustiger kan krijgen en hoe jij je kan afschermen. Als je gevoel hebt dat er van je energie wordt gesnoept, denk dan in rust aan een vicieuze koepel die je over je lichaam plaatst die jou tegen negativiteit beschermt.
(Alicia)

Antwoord 3
Dankjewel @Alicia, ik heb al eerder heel,veel aan jouw antwoorden en adviezen gehad.
(Onbekend)