Q1152. Zielsliefde , hoe om te gaan met de situatie?

Onbekend

Mijn zielsliefde is mijn collega. Het was zo heftig dat alle collegas wisten dat wij gevoelens voor elkaar hebben. ER was een grote jaloezie en zijn contract wordt binnenkort niet verlengd bij die afdeling maar wel bij een ander afdeling. Wij hebben alleen maar spiritueel contact op het werk en hij weet ik ben getrouwd en 2 kinderen heb.Hij heeft mijn nummer maar belt mij niet.Ik vraag mij nog steeds af waarom hij niet doet. Ben zelfs naar hem toe gestapt om te vragen hoe het met hem gaat dit is de tweede keer dat ik hem vraag. de eerste keer was dat ik hem om hulp vraag om jaloezie en roddelen te voorkomen en dat heeft hij heel goed gedaan..hij is echt mijn beschermengel. Elke keer moet ik die actie ondernemen en hij houdt het alleen maar op spiritueel contact op het werk. Hoe denkt u hierover? Kunt u begrijpen waarom hij dit doet? Waarom kan ik niet normaal praten met mijn zielsliefde? Wij zien elkaar alleen maar op het werk en dat is het.Is dat soms uit angst? dat hij niet durft? Of moeten wij elkaar loslaten? Elke keer bij hem geeft mij zo’n fijn gevoel. Ik weet echt niet meer…