Q1149. Zal ik erover beginnen?

Onbekend

Ik weet sinds vandaag dat mijn tz het begrip tweelingziel kent. Ik ben namelijk een boek aan het lezen dat hij ook heeft gelezen (dat is al een verhaal apart, zoveel “toeval”, maar goed). Ik loop al tijden met het dilemma of ik er een keer met hem over zal praten, wat zouden jullie doen?

Antwoord 1
Ik zou er met hem over praten hij kent jou al jaren en hij voelt jou al gewoon aan dus de antwoorden heb je eigenlijk al.
(Remco)

Antwoord 2
Je hebt gelijk. Ik weet het allang. En hij ook. Nu is er een opening om erover te beginnen en dat ga ik doen zodra ik een kans ervoor krijg. Daar mag niemand anders bij zijn, alleen wij twee. Het zal een lang gesprek worden en misschien ook wel moeilijk want het blijft een feit dat we er nu niets mee kunnen doen. Maar die liefde is er wel. Het zou al veel helpen als we er over konden praten en van elkaar weten hoe we ermee willen omgaan. Het komt goed, dat weet ik.
(Onbekend)