Q1147. Wat voel jij voor hem/haar?

Onbekend

Het is niet te beschrijven wat ik voor haar voel het is zo hemels. De onvoorwaardelijke liefde is voor haar zo groot. Ik voel een warme gloed van liefde als ik bij haar ben. Wat voel jij?

Antwoord 1
Ik ben nooit bij mijn tz. En als hij wel in de buurt is ben ik zo nerveus dat ik niks verneem. Dat ik niet verneem wat ik dan op dat moment voel als hij in de buurt is bedoel ik. Niet de eerste keren dat ik hem ontmoette maar een tijdje later keken we elkaar aan en toen dacht ik; “dit is hem”. Dat was voor mij toen in die situatie verwarrend. Ik weet ook dat ik nu niet ben op de plek waar ik zijn wil/thuis hoor ,en ja daar zal ik wat aan moeten veranderen maar dat is nog niet zo gemakkelijk. Ik wens om eens met hem te kunnen praten, maar misschien blijft dat wel altijd een wens.
(Onbekend)

Antwoord 2
Ik voel niets meer voor hem, mijn hart is leeg en koud. Ik wil ook niets meer voor hem voelen, het doet toch alleen maar pijn en het is allemaal onmogelijk en niet realistisch. In ene volgend leven misschien, maar nu bescherm ik mijn hart, wat ik al veel eerder had moeten doen.
(Onbekend)

Antwoord 3
Alleen energetische voel ik wat voor haar, aards hebben we geen contact helaas.
(Onbekend)

Antwoord 4
Aan antwoord 2: Als ik je goed begrijp, kies je voor een leeg en koud hart, en vermijdt daarmee je pijn, liever dan die pijn onder ogen te zien, te onderzoeken? Ook in dat volgende leven is het er nog helemaal, je kan er beter nu mee dealen als je het mij vraagt. Zonder dat, kan je in dit leven waarschijnlijk niet gelukkig worden, en dat geldt met, maar ook zonder hem.
(Arundash)

Antwoord 5
Aan antw.4, Arundash, ik heb dit geschreven in een periode dat ik het helemaal had gehad met mijn tz en de zielsliefde. Het voelde allemaal heel verdrietig en mijn hart deed pijn. Maar ik weet ook wel dat ik er onmogelijk voor weg kan lopen en als ik dat wel doe, dat het in een volgend leven net zo hard weer terugkomt. Ik weet het. En dat ik zonder hem niet echt gelukkig ben weet ik ook. Het is moeilijk en tegelijktijd zo mooi, want de liefde is gewoon mooi, hij is mooi. Ik houd van hem maar het mag niet, toch is het er. En ik hoop dat hij ook van mij houdt (in mijn hart weet ik het anwoord wel).
(Onbekend)

Antwoord 6
Wat ik nu voel voor mijn tz ..het vermijden..het trekken en duwen. Het niet bij elkaar kunnen zijn…de boosheid/liefde…het loslaten..de pijn…
(Onbekend)