Q1146. Sensaties voelen en aan elkaar denken?

Remco

Wat voel jij aan de andere kant als jou zielsliefde aan jou denkt gaan er dan sensatie`s van trillingen door jou heen bij mij wel namelijk. Als ik aan haar denk komt zij zeer sterk bij mij binnen.

Antwoord 1
Ik heb dat ook, dat ik sensaties en trillingen voel een soort van koude rillingen maar dan prettig. Maar dat heb ik alleen als ik heel sterk aan mijn tz denk en dan nog niet altijd, denk dat hij zich dan afsluit.
(Onbekend)

Antwoord 2
Ik voel het ook als zij zich afsluit of openstelt aan mij. Soms komt het gewoon weg niet uit om aan elkaar te denken. Ik merk wel als ik een tegenslag heb dat ik dan wel iemand nodig heb om op te steunen en dan is zij er vaak wel en anders om ook.
(Onbekend)

Antwoord 3
Als dat inderdaad te maken heeft met het feit dat de ander dan aan je denkt dan ben ik heel gelukkig! Dan moet hij wel heel veel aan mij denken, hahaha. Die trillingen en sensaties horen tegenwoordig bij mij en ik mis het als ze er even niet zijn, heel raar dat wel. Ik kan zelfs voelen dat hij af en toe als het hem teveel is de band tussen ons doorsnijd, ik veer dan letterlijk terug alsof ik aan elastiek zit. Dat werkt alleen niet heel erg lang, hooguit een paar dagen. Dan voel ik hem weer.
(Onbekend)