Q1144. Tijden dat de liefde weg lijkt te zijn?

Onbekend

Herkent iemand het dat het op en af gaat met de intensiteit waarin je zielsliefde voelt? Ik heb nu een periode dat het helemaal weg lijkt te zijn en dat voelt erg kaal en koud. Hoe lang duurt het totdat het gevoel weer terugkomt?

Antwoord 1
Soms is zij heel dichtbij en soms is zij ook erg ver weg maar ze komt altijd weer bij mij terug. Het is juist goed om af toe afstand van elkaar te nemen zodat het kan ontwikkelen. Je hoeft je geen zorgen te maken vind ik want jullie horen bij elkaar en komen altijd weer terug als het weer tijd is. Ik zie onze spirtuele relatie als een lat relatie die we met elkaar hebben.
(Remco)

Antwoord 2
Ik denk dat het voor iedereen anders is. Ik heb mijn tz na 16 jaar weer gezien en toen begreep ik het tz gevoel tussen ons eindelijk. Vorig jaar vaak gezien en gesproken maar nu al een driekwart jaar is het stil. Dromen en tekens zo nu en dan.. Wie weet duurt het weer 16 jaar…
(Onbekend)