Q1142. Komt je zielsliefde wel ooit terug bij je?

Onbekend

Ik lees en reageer al een tijdje op deze site. Ik wil niet pessimistisch klinken maar; wie zegt ons dat de tz terug bij je komt? Wie zegt dat hij je gaat bellen en jou ook graag wilt? Ik heb zelf ook veel dromen gehad over mijn ‘tz’ maar ook een lange tijd al niet meer gezien (half jaartje) zou fijn zijn als er een keer ervaringsdeskundige zijn waarbij het ‘goed’ is gekomen.. Ik weet dat je het in jezelf moet zoeken maar ja dat weten van ‘tz’ bestaan zet je toch wel in de wacht

Antwoord 1
Is me uit het hart gegrepen. Inderdaad, zoveel geloof in de toekomst is bijna ongelooflijk. Maar da’s misschien typisch voor geloof. Of die ander jou ook wil, is meestal een kwestie van je mond open doen. In veel gevallen is het antwoord nee, of een regelrechte vlucht uit die realiteit. Massa’s voorbeelden op deze site. Is het ja, en komt het meteen goed, dan kom je dat stel hier helemaal niet tegen. Zodra het ‘goed’ komt met een van de leden van dit forum, zal die ook niet zo gauw terug komen om van zijn of haar geluk te vertellen. Dit is nu eenmaal een plek om je probleem te melden. Aan de andere kant staan er wel een aantal succesverhalen op deze site, maar het is nogal wat om ze allemaal door te lezen. Dat het stiller wordt, zegt niet dat iemand weg is. De verbinding is voor altijd. Ik heb zelf de ervaring dat ik niks merk van mijn tz als ze druk is met andere dingen. Verder hang ik de theorie aan van hoe minder hoe beter. Hoe verder je tz wegloopt, des te eerder zal het leven of het lot kansen bieden om datgene te doen wat kennelijk nog moet gebeuren voor de twins bij elkaar kunnen komen. Iemand vasthouden houdt dat proces alleen maar tegen.
(Arundash)

Antwoord 2
Ik zou het ook een keer leuk vinden als ze mij mailt of belt. We kennen elkaar al zo lang en we hebben niet eens een aards contact. Ik weet niet hoe zei er over denkt maar ik zou dat wel willen.
(Remco)

Reactie
Dank je wel voor jullie antwoorden (ben de vraagsteller) ik beloof bij deze dat mocht het met mij in dit contact goed komen, ik iets laat weten! (Onbekend)