Q1139. Wat bevestigd jou dat het echt zielsliefde is?

Onbekend

Wat bevestigd het voor jou dat het echt is?

Antwoord 1
Dat het in principe helemaal geen bevestiging behoeft! Het is er zo puur, zo vanzelf, zo compleet, en vooral: zo één…
(Onbekend)

Antwoord 2
Door kleine symbolische tekens die ik elke keer tegenkom, spontane ontmoetingen en hoe dat voelt en hoe gesprekken aanvoelen. Het voelt altijd zo als thuiskomen
(Onbekend)

Antwoord 3
Toen ze mij opbelde jaren geleden en zei dat het allemaal waar is.
(Onbekend)

Antwoord 4
@ antwoord 2 (ben van antw. 1): PRECIES! Absoluut herkenbaar wat je hier beschrijft, en álles voelt dan zo ‘eigen’ he? Juist dat gevoel van thuiskomen maakt voor mij dat het eigenlijk helemaal geen bevestiging nodig heeft als je begrijpt wat ik bedoel –> het gaat allemaal zo vanzelf, alsof het zo hoort en altijd zo is geweest. Heerlijk
(Onbekend)

Antwoord 5
Hallo antwoord 3, hoelang moest je ‘wachten’ op dat ene telefoontje?? Groetjes.
(TD)

Antwoord 6
Niet zo lang 2 weken ofzo eerst was ze kwaad maar later zei ze toch dat het waar was.
(Onbekend)

Antwoord 7
Het gevoel van thuiskomen, dat alles zo hoort inderdaad. Hij haalt het beste in mij naar boven, als ik in zijn aanwezigheid ben lukt me alles, voel ik me helemaal goed. Dan zeggen we hetzelfde op hetzelfde moment en lacht hij om mijn grapjes, dat zijn gouden momenten die ik voor altijd zou willen vasthouden. Wat te denken van het afscheid? Als het zielsliefde is, voelt dat steeds als een soort van geamputeerd worden. Zo pijnlijk en verdrietig.
(Onbekend)

Antwoord 7
@antwoord 4, zo ervaar ik dat ook.
(Onbekend)