Q1138. Geduldig zijn of doorzetten?

Onbekend

Vannacht droomde ik weer eens heel levendig over hem. Eerst liet ie me in de steek (geen reactie op berichtjes ‘s avonds) en toen vroeg ie me of ik komend weekend naar hem toe kwam en met oud en nieuw. Hij vertelde erbij dat ie het heel moeilijk vond om me dat te vragen en dat ie het heel moeilijk vond om een relatie aan te gaan. Wij kennen elkaar nu meer dan tien jaar en we voelen ons heel erg verbonden, hij noemt het krachtig en goed, zegt dat ik in zijn hart en in zijn gedachten zit. Ik herken dat heel erg. Zie ook vaak symbolen en tekens voorbij komen. We hebben elkaar sinds een paar maanden weer terug gezien, dat was weer heel goed. Maar door de afstand (paar duizend km) is elkaar zien lastig. Ik heb het idee dat hij mij ergens op afstand wil houden. Ik begrijp dat niet.. moet ik gewoon geduldig afwachten of mag ik best een beetje doorzetten..? Een vriendin vertelde me over tweelingzielen, ik weet dat niet maar voel wel veel herkenning als ik erover lees. Iemand een tip? Ohja, we hebben elkaar sinds een maand of vijf weer terug gezien, een paar keer maar hoor trouwens, helaas, vind ik.

Antwoord 1
Dit is voor mij heel herkenbaar, astrale dromen. Aantrekken en afstoten. Hij heeft wel eens in mijn droom gestaan met ik ben de ware, ik schrok ervan. Ook weleens dat hij weg liep en niks met me te maken wilde hebben. Zo heb ik nog nooit over iemand gedroomd. Het lijken hele verhalen en ik ga ervan uit dat dit niet alleen van 1 kant komt. Mijn advies: blijf in je gevoel vertrouwen zoals jij het aanvoelt en weet dat iedereen hier er behoorlijk last van heeft. Ik weet niet of je echt met hem iets zult krijgen of dat je er alleen veel van kunt leren (dat laatste sowieso;)
(Onbekend)

Antwoord 2
Mijn mening:Het gevoel is zeer sterk tussen jullie, maar jullie brengen ook elkaars angsten naar boven. Het is puur de angst waardoor je ZL jou op afstand houdt. Luister naar je gevoel die je vertelt wat je moet doen. Angsten worden vanzelf minder waardoor te band met je ZL steeds hechter wordt.
(Alicia)