Q1137. Wat moet ik ervan denken?

Onbekend

Mijn zielsliefde zit nog altijd in een relatie,we bellen dagelijks naar mekaar weet niet wat ik er moet van denken!

Antwoord 1
los laten! Door door te gaan met dagelijks contact, wordt het naar mijn idee hem te gemakkelijk gemaakt.
(Onbekend)

Antwoord 2
Dat heb ik al jaren maar we komen elkaar altijd weer tegen in de astrale wereld dat is ook een relatie dus wat maakt het uit.
(Onbekend)

Antwoord 3
Mijn mening: Jou ZL moet nog inzichten in zijn huidige relatie krijgen. Je ZL wilt jou, maar wilt ook zijn huidige partner (nog) niet kwijt. Uit angst is zijn huidige partner zijn/haar vangnet. Jou angst dat je je ZL kwijt geraakt en niet weg gaat bij de partner. Vertrouw hierbij zelf op je gevoel wat je hoort te doen. In de meeste gevallen zal het gevoel zo sterk worden, dat je TZ zelf afstand zal nemen omdat hij het vangnet kiest. Het is dan afwachten tot hij/zij meer naar het gevoel gaat luisteren.
(Alicia)