Q1136. Vriendschappelijk contact met je zielsliefde?

Onbekend

Vriendschappelijk contact met de tweelingziel?
Heb jij dat? Of wil jij dat?

Antwoord 1
Ik zou dat heeel graag willen. Ik weet dat hij vecht voor zijn huwelijk en heb daar respect voor. Ik denk alleen dat onze band te speciaal is om helemaal niets mee te doen. Volgens mij zou vriendschap tussen ons heel positief kunnen zijn, zelfs voor zijn huwelijk. Vriendschap zou ons beiden kunnen helpen in onze ontwikkeling. Die onvoorwaardelijke liefde die bijzondere band die vind je nooit meer, bij niemand! Ik zeg er wel eerlijk bij dat als er een moment komt dat hij besluit uit zijn huwelijk te stappen ik absoluut meer zou willen maar het moet Zijn beslissing zijn!
(Onbekend)

Antwoord 2
Ik heb het en het is heerlijk om te weten dat de ander je graag mag. Maar als ik eerlijk ben zou ik zoveel meer willen want hij is gewoon de liefde van mijn leven. En ik weet dat hij dat op zijn beurt ook zo voelt. Maar ik ben getrouwd dus het zit er nu niet in. Ik ben er niet klaar voor om alle schepen achter me te verbranden omdat ik mijn geliefden geen verdriet wil doen. Dat ik dan zelf verdriet heb om mijn tz, dat neem ik maar voor lief. Ik huil heel vaak ‘s avonds in bed om hem, om wat niet kan zijn. Maar ik ben al blij dat hij in mijn leven is en we een goed contact hebben.
(Onbekend)

Antwoord 3
Ik heb precies hetzelfde als de persoon uit antwoord 2. Vaak schuldig voelen omdat je niet bij je tz als liefdesrelatie kunt zijn. Aan de andere kant ben ik inmiddels al 8 jaar vrienden met mijn tz en kan me ook niet voorstellen hoe een relatie met hem zal zijn!
(Onbekend)