Q1135. Het maakt niet uit wat je doet bij jou tweelingziel alles is liefde?

Onbekend

Het maakt niet uit wat je doet bij jou tweelingziel, alles is liefde? Hoe sta jij daar tegen over?

Antwoord 1
Niet mee eens, voor mij is het juist confronterend. Ik gedraag me soms heel raar in zijn bijzijn, alles wat ik niet wil dat gebeurt, gebeurt. En hij vindt dat niks, tenminste van de buitenkant laat hij een bepaalde afwijzing zien. Terwijl ik ook zie dat als ik ergens kom waar hij is, hij begint te stralen. Klinkt raar allemaal.
(Onbekend)

Antwoord 2
Het kan inderdaad heel confronterend zijn en zelfs pijnlijk. Ik heb dat ook gehad. Hij heeft mij een aantal keren diep gekwetst en situaties voor mij bijna onmogelijk gemaakt maar uiteindelijk kon ik niet lang boos op hem blijven terwijl ik daar alle reden toe had! Ik hou van hem tot in het diepst van mijn ziel. Ben voorlopig nog bezig om alle shit op te ruimen die hij voor mij heeft achtergelaten maar ik neem het hem niet eens kwalijk meer. Waarschijnlijk is het voor mij een persoonlijke les die ik moet leren. Andersom is het volgens mij ook zo. Hij probeert mij voor zichzelf zwart te maken om het voor hem makkelijker te maken afstand te nemen. Maar ik kan aan hem zien, voelen
(Onbekend)

Antwoord 3
Ik zou dat ook heel graag willen met haar maar nu heeft zij een relatie en een gezin. We zijn pas energetische met elkaar naar bed gegaan haha. We zien wel de tijd zal het zeggen het is wel allemaal erg spannend.
(Onbekend)

Antwoord 4
Die liefde is onvoorwaardelijk ja. Dat is HET kenmerk van tz liefde. Hij kan alles maken, ik zal van hem blijven houden. Als hij ergens is waar ik ook moet zijn, dan voel ik me ook stralen, wil ik hem steeds zien, en met hem praten. Stomme acties in zijn bijzijn gebeuren eigenlijk nooit, juist andersom, waar ik soms nogal onhandig kan zijn, lukt alles wel als hij in de buurt is. Hij is ook altijd zo lief, attent en zorgzaam. Ik voel me een beetje zijn koningin.
(Onbekend)

Antwoord 5
Ik voel mijn twin ook de gehele dag, soms sterk soms minder naar gelang zij aan mij denkt. Andersom is dit ook het geval, waarbij zij aangeeft dat ze zou willen dat de link soms uitgezet kan worden. Echter als het gevoel eens minder is bellen we elkaar om uit te vinden wat er loos is. Het is wel verslavend en zou niet meer zonder haar in mijn hoofd kunnen. Zou eenzaam en stil zijn.
(Antoon)