Q1133. Hoe sluit je je af voor de gevoelens en pijntjes van je TL?

Onbekend

k heb heel vaak dat ik hem voel, meestal is het heel fijn om te weten dat hij bij me is of aan me denkt maar soms is het teveel vanhet goede en heb ik er last van. Ook vermoeidheid of hoofdpijn neem ik wel eens over terwijl ik al moeite genoeg heb om zelf overeind te blijven. Kan ik dit tijdelijk afsluiten zonder het definitief kwijt te raken? Ik denk niet dat ik het kan missen omdat het mijn enige contact is met hem.

Antwoord 1
Je kan het altijd afsluiten maar ook toelaten als je er weer klaar voor bent. Dit leer je in het proces hoe bewuster je er van bent hoe makkelijker het allemaal gaat.
(Remco)

Antwoord 2
Ik vind het een lastige want ik heb datzelfde probleem. Het is ook vaak lastig onderscheiden wat van mij is en wat van de ander. Je zal een manier moeten vinden om je energetisch af te sluiten. En daarmee verder te gaan, dan zal je mogelijk minder gevoelig zijn.
(Onbekend)

Antwoord 3
Mijn mening: Je pikt zijn energie op. Hij heeft jou energie nodig waardoor jij je slecht voelt. Eigenlijk legt hij gedeeltelijk zijn probleem bij jou neer, zodat hij zijn angst niet onder ogen hoeft te komen. Je krijgt dan zelf last van hoofdpijn, vermoeidheid en zelfs last van depressie. Jij gaat door hem in jou ego zitten omdat hij niet in zijn ego wilt zitten. Vertel energetisch tegen hem dat hij zelf door dat moeilijke stuk heen moet. Je zal merken dat je minder hoofdpijn gaat krijgen, minder vermoeid voelt en ook je negatieve verdwijnt. Wil je hem niet wegsturen? Blijf in jullie band geloven en buig ieder negatieve gedachten weg door over positieve dingen te denken.
(Alicia)

Antwoord 4
Ik voel het altijd wanneer hij teveel gedronken heeft, de hoofdpijn en de kater. Ook voel ik zijn stemmingen soms en ik voorvoel het als hij me gaat bellen. We zijn altijd verbonden en soms is dat lijntje sterker dan anders.
(Onbekend)