Q1129. Astrale droom?

Onbekend

Ik lees overal dat astrale ontmoetingen heel fijn en bijzonder zijn. Ik weet nog maar kort dat hij mijn TZ is en weet niet zeker of hij dit ook weet. Wat wel heel duidelijk is dat hij er niets van wil weten, hij loopt heel hard weg voor zijn emoties en voor mij! Toch voel ik hem 24/7 in mij en de energie die daar bij vrij komt is heel overweldigend. Ik voel heel sterk dat hij veel meer met mij bezig is dan hij wil toegeven. Momenteel is hij verdwenen uit mijn leven door overplaatsing naar de andere kant van het land maar het maakt niets uit ik voel hem continu. Een paar dagen geleden heeft hij me bezocht in een astrale droom. Ik lag te slapen en hij stond naar mij te kijken ik kwam toen uit mijn lichaam en zag mezelf ook. Op het moment dat hij zag dat ik dat ook zag en naar hem toe ging draaide hij zich om en liep van me weg net zoals hij dat in het dagelijkse leven heeft gedaan. Wat moet ik daar nou mee? Kan zijn ego zo sterk zijn dat zelfs tijdens deze astrale ontmoeting deze de overhand kreeg? Onbekend

Antwoord 1
Heel bijzonder, dat heb ik nog nooit gehad. Wel dat ik veel over hem droom en dat hij ook van mij weg loopt, in een auto rijdt en ‘symbolisch’ puin moet ruimen tot dat hij voor me staat en zegt; ik ben de ware.. Heb ook altijd na een ontmoeting een soort van beelden door gekregen als je nog niet helemaal ligt te slapen, een beetje alsof ik dan heel even bij hem kan en mag kijken.. Heel bijzonder dat jij hem naar je ziet kijken en ik denk zeker dat zijn bewuste de overhand krijgt op het moment dat jij naar hem toe wil lopen.
(Onbekend)

Antwoord 2
Dat heeft te maken dat de ander niet wilt. Op een dag is het afgelopen
(Onbekend)

Antwoord 3
Ik heb enige ervaring met astrale dromen/ontmoetingen met de tweelingziel en kan je zeggen dat je elkaar in deze dromen ziet zoals je echt bent. Dus als hij laat zien dat hij voor alles wegloopt, dan is dat voor nu een heel helder teken dat hij er echt nog niet klaar voor is. Voor nu zeg ik heel duidelijk, want dat verandert nog wel, maar dat kan een lang proces zijn. Geduld is iets dat nauw samenhangt met zielsliefde…
(Onbekend)

Antwoord 4
antw. 2 wat kwam hij dan doen, als hij niet wil?
(Onbekend)

Antwoord 5
Soms wordt je geleid door een gids je wordt dan bij elkaar gebracht. En als de 1 niet wilt op dat moment dat ie met zijn gevoel even geen zin heeft in contact loopt ie weg. De andere keer komt ie gewoon terug bij jou en heeft ie wel zin.
(Onbekend)

Antwoord 6
Je kan niks doen je zou de pijn moeten doorstaan.Waarom kunnen jullie niet samen zijn jij en jou tweelingziel.Mischien wordt de pijn dan wat dragelijker voor jou.
(Onbekend)

Antwoord 7
Klopt! Ik heb hem weer gezien en deze keer vertelde hij me dat hij me heel erg mistte!!! Zou hij dat zelf nou ook nog weten?
(Onbekend)

Antwoord 8
Ja zeker ik kan het voelen waneer zij mij mist. soms gaat er een tijd van stilte overheen en dan plots klaps is zij er weer. Ik mis haar ook en het liefst wil ik een aards contact met haar.We zijn toch elkaars wederghelft we horen bij elkaar.
(Remco)

Antwoord 9
Remco, bedankt voor je reactie maar ik bedoelde eigenlijk of hij zich zou kunnen herinneren dat hij dit tegen mij zei in een astrale droom? Of ben ik de enige die dat weet?ik werd zo blij van deze bekentenis en kreeg er zoveel energie van dat ik daar dagen mee vooruit kon. Het zou best n beetje jammer zijn als hij van niks weet. Dat hij me voelt en me mist weet ik, ik twijfel daar niet meer aan. Hij kan het wel heel goed wegdrukken maar vooral op de momenten dat hij vrij is voel ik wanneer hij aan me denkt.en om het nou eindelijk eens van hem te horen was heel fijn!
(Onbekend)

Antwoord 10
Alles wat ik meemaak in het astrale kan ik onthouden als ik weer wakker wordt. Ik kan dingen die in het verleden zijn gebeurd tussen ons zo weer voor de geest halen. Gisteren had ik ook weer contact met haar en dat geeft z`n goed gevoel en zoveel energie. Ik kan dat altijd erg goed op de werkvloer merken. Je voelt dan weer de volledigheid dat we samen 1 zijn.
(Remco)

Antwoord 11
@antw. 10 ik denk inmiddels dat hij het ook weet. Ik heb hem afgelopen week gesproken, spreek hem echt zelden, en hij vroeg me hem niet steeds op te zoeken? Steeds!! Ik begreep er echt niets van! De enige verklaring kan zijn dat hij het ook weet en dat bedoelde. Beetje jammer is wel dat hij dan voor het gemak vergeten is dat hij mij ook heeft opgezocht!
(Onbekend)