Q1128. Hebben gedachten invloed op mijn tweelingziel?

Onbekend

Hebben mijn gedachtes invloed op mijn tweelingziel? vb Ik denk iets en krijg antwoord van mijn tweelingziel of die ervaart iets wat aansluit op mijn gedachten.

Antwoord 1
Denk dat je Door een lijntje bent verbonden en hierdoor Met mekaar kunt communiceren. Ik had heel vaak de Engelse woorden not The moment in mijn hoofd, terwijl ik in het dagelijks leven niks hoef te doen of denken in het Engels.
(Onbekend)

Antwoord 2
Welke gedachtes heb je allemaal?
(Onbekend)

Antwoord 3
In reactie op de vraag 2: Voorbeelden van gedachten (varieren van de meeste simpele dingen tot wat meer persoonlijk: Wat zijn de levenservaringen geweest van mijn tz? Waar heeft mijn tz behoefte aan of waar verlangt die naar? Of heel simpel: Heeft mijn tz een motorrijbewijs
(Onbekend)

Antwoord 4
Aan antwoord 2; ik heb een concreet voorbeeld. Ik zat deze week op een ander forum aan iemand te vertellen hoe ik mijn tz heb leren kennen en wat meer details over hem. Op dat moment ging mijn telefoon en zag ik dat hij me een berichtje gestuurd had. Dat doet hij zelden en we hadden elkaar al weken niet gesproken. Ik vond dat wel bijzonder. Is dat dan telepathie?
(Onbekend)