Q1127. Meerdere soulmates?

Onbekend

Sinds de ontmoeting met mijn twin kom ik echt veel soulmates tegen, vroeger dacht ik dat we er maar 1 tje hadden maar nu ben ik er zeker al 3 of meer tegengekomen in een korte periode, ik voel van meerdere mensen dat ik ze mogelijk al een paar levens ken en zij voelen dit ook zo, ik denk dat het normaal is.. Maar ik vraag me ook af , waarom ik nu soulmates ontmoet terwijl ik mijn twin ontmoet heb, moeten zij me vooruithelpen of ik hun? ik voel dat dat met mijn twin dieper gaat dan dat met een soulmate, maar diegeene die ik laatst ontmoet heb komt toch wel dicht in de buurt bij mijn twin qua gevoel, dus er zijn ergens nog gradaties van soulmates? Ik vind dit allemaal zo raar, ik denk dat de sterkte van een soulmate relatie afhankelijk is van beiden hun grad van ontwikkeling en spiritualiteit en als je gelijk staat kan het misschien nog wat heftiger aanvoelen!!! Hij kont dicht bij mijn twin, maar het verschil blijft voor mij vooral de intensiteit . spiritueel voelt het ! bijna gelijk maar het gevoel van liefde heb ik niet zo voor mijn soulmate en had ik meteen voor mijn twin, ook voel ik bij mijn twin een kracht die ons bijna dwingt om samen te zijn en bij soulmate heb ik zo het gevoel als het niet lukt jammer nou, het doet veel pijn maar achja andere kans dan, terwijl ik bij twin voel dat ik nooit iemand beter vind als hem .. Soms vraag ik me af of ik me het allemaal verbeeld, ik heb sinds twin namelijk veel kansen gekregen om gelukkig te kunnen zijn met soulmates, maar ze zijn toch niet zoals hem?of lieg ik mijzelf nu voor ach ik weet het allemaal niet, weet zelf nietmeer mijn vraag haha !! Maarja misschien’ wat is de reden dat we (zoveel) soulmates ontmoeten en wat zijn de verschillen die jullie opmerken tussen de 2?

Antwoord 1
Ik denk wat jij niet kan krijgen bij jou twin kwa liefde of erotiek dat dat dan wordt opgevuld door een ander om zo te leren en weer dichter bij jou twin te komen.
(Onbekend)

Antwoord 2
Ik merk het ook. Ik ben ontzettend veel sinds de ontmoeting met spiritualiteit bezig en heb ook veel soulmates om me heen. Mijn idee is dat je van ieder wat kunt leren, zo heb ik sinds kort weer contact met een soulmate waarvan ik leer om weer vertrouwen te hebben en hoe makkelijk hij in het leven staat. Deze tijd is voor mij ook afscheid nemen van contacten die niet meer passen bij mij. Ik heb ooit veel gedroomd oer mijn tz en daarin kwam die op het laatst naar mij toe met de woorden ‘ik ben de ware’. Het moeilijke is of je hier van op aan kan, stel dat je jezelf voor de gek houdt…dan worden wij een generatie van niet leven op het moment.
(Onbekend)

Antwoord 3
Ik herken je verhaal. Ruim 2 jaar geleden kwam ik mijn t.z. tegen, na veel aantrekken en afstoten hebben we elkaar los gelaten. Hij zat nog in een relatie met kinderen. Eigenlijk meteen daarna kwam ik diverse soulmates tegen en idd.. ook veel gelijkenissen en je samen een voelen. Een relatie met mijn twin zit er voorlopig niet in en dat doet pijn. Eerlijk gezegd, was ik heel blij met mijn soulmates, deze helpen me in tijden dat ik heel verdrietig ben.
(Onbekend)

Antwoord 4
Ik heb hetzelfde sinds mijn ontmoeting met mijn tz. Ook ontmoetingen met soulmates, waarvan één heel bijzondere, bijna tz-gevoel. Het verschil voor mij met mijn tz is juist dat ik mijn tz onvoorwaardelijk geluk gun, ook zonder mij. Deze soulmate kan ik bijna niet loslaten, zo sterk is het gevoel dat ik hem in mijn leven wil. Ik heb het gevoel dat het veel karma is dat uitgewerkt wordt door al deze ontmoetingen.
(Onbekend)

Antwoord 5
Ik heb het zelf ook mee gemaakt alleen ik was de soulmate en niet volgens haar de twin. Ik heb nog altijd (en nog steeds) het gevoel dat ik de twin bent omdat ik nog steeds voel hoe haar emoties zijn, maar zo mocht het niet zo zijn, dat is de keuze van haar. Ze koos voor haar twin, de echte redenen is nooit duidelijk geweest, ik denk dat het voor haar het gevoel was en het niet kunnen loslaten van oude levens patronen in haar leven. Ik weet wel dat er tussen de twin en mijn verschilen zaten. Zo is de releatie zoals ik het ziet met haar twin op liefde en sex gebasseerd, ik had met haar veel meer onvoorwaarlijke liefde en spirituelen gevoel bij haar. Ik heb dat ook gezegd tegen haar onvoorwaarlijke liefde, misschien is ze daar nog niet aan toe is dat haar levensles, zo is mijn levensles om het loslaten en accepteren van de gevoelens voor haar. Dus ook in de ts of soulmates worden er keuze gemaakt welke de juiste is, is denk voor iedereen anders.
(Onbekend)

Antwoord 6
Mijn mening: Er is 1 tweelingziel en op één hand kun je soulmates tellen. (Er zijn wat bijzondere uitzonderingen) Je komt vaak hedendaags mensen tegen die je doen herinneren aan je TZ, dit hoeft geen soulmate te zijn. Angst probeert ons op het verkeerde been te zetten dat wij weer in ons verdriet schieten of beter dat wij onze TZ vergeten. Twijfelen of wij echt voor onze TZ gaan of liever de gemakkelijkste weg kiezen. Onderweg kom je enkele soulmates tegen waarbij jullie elkaar helpen met jullie transformatieproces. Sterker worden, tot inzichten komen, dichter tot het gevoel komen etc. Of dat de soulmate blijft, hoe lang, etc. ligt aan het stukje transformatieproces.
(Alicia)

Antwoord 7
Antwoord 6; zeker, je hebt maar 1 tz en kunt meerdere soulmates hebben. Ik ben met een soulmate getrouwd maar heb ook mijn tz in mijn leven. Het klopt dat je vaak mensen tegenkomt die je doen denken aan je tz, zogenaamde reminders noem ik dat. Alsof de tz zeggen wil “Hé vergeet mij niet!”. Een soort teken dus. Dan is er inderdaad angst en ego, vaak is dat hetzelfde. Dat tracht je steeds op het verkeerde been te krijgen en wil dat wij denken dat we ons alles inbeelden. Helaas voor mijn ego trap ik daar niet meer in. Ik ben inmiddels ervaren en wijs genoeg om te weten uit welke motieven mijn tz en ik zelf handelen. Dat maakt het makkelijker om de ander te vergeven, onvoorwaardelijk lief te hebben. Immers, die is er nie top uit om je doelbewust pijn te doen. Het gebeurt soms wel, maar het was niet de intentie. Je gaat merken dat je met de tijd steeds sneller je pijn leert loslaten als er weer eens wat is voorgevallen. In de relatie met mijn soulmate groei je als het goed is naar je tz toe. Je soulmate helpt je daarmee zonder het zelf te beseffen.
(Onbekend)

Antwoord 8
@alica ik zou graag met je in contact willen komen via mail. Mijn mail adres is bekend bij de redactie. Liefs Vlinder
(Onbekend)

Antwoord 9
Wow! Ik vond het ontdekken van mijn Tl al heel verwarrend en bijzonder maar inderdaad ik heb opeens ook veel contact met mensen die zeg maar op dezelfde frequentie zitten. Een daarvan ken ik echt al heel lang en we hadden altijd een sterke band maar door omstandigheden heb ik me losgemaakt van hem. Hij is wel heel regelmatig in mijn gedachten geweest. We hebben nu weer contact en ik begrijp nu ook waarom. Heel fijn! Ook n ander die ik slechts oppervlakkig kende is een van mijn “helpers” ik ben ervan overtuigd dat ik naar hem gestuurd ben. Ook hij begrijpt me, voelt me aan en weet waar i k het over heb. Echt zooo bijzonder en fijn om in deze verwarrende periode in mijn leven mensen om me heen te hebben bij wie ik over al die gevoelens kan praten zonder vreemd gevonden te worden.
(Onbekend)