Q1126. Confrontaties?

Onbekend

Wat vind je moeilijker, om je zielslief los te laten of om eerlijk naar jezelf te kijken en aan jezelf te werken?

Antwoord 1
moeilijker is….aan mezelf werken, karma er/herkennen, ondertussen weet ik dat mijn keuzes altijd kloppen,vooral als bepaalde mensen het er niet mee eens zijn,ik probeer zo zuiver mogelijk naar mezelf en anderen te blijven, alleen de manier waarop ….daar blijf ik aan sleutelen.
(Onbekend)

Antwoord 2
De confrontatie met mezelf aangaan vond ik het moeilijkste achteraf bezien. Ik zit er dan ook nog middenin; mijn schaduwzijden leren accepteren, grenzen beter aangeven, meer vanuit mijn eigen passies leven en handelen, afscheid nemen van oude patronen en deze vooral onder ogen zien. Dat is vele malen moeilijker dan te accepteren dat mijn soulmate weg is en er iemand anders in zijn leven is. Het is het plotselinge besef dat het vooral te maken heeft met je zelfbeeld en de ontdekking hoe je jezelf kunt belemmeren je hart te volgen. Dat laatste ben ik nu alsnog gaan doen. Daarvoor is het nooit te laat en dat op zich is een enorme bevrijding! Ik wens je veel sterkte met dit proces. Wees vooral mild en geduldig naar jezelf toe.
(Bloem)

Antwoord 3
het wisselt, ik probeer in het nu te leven , dat gaat eigenlijk altijd wel omdat ik van het leven houd. ik denk veel na over veilig hechten, dat is nl. wat ik met veel mensen, zielsliefdes wil. met veel mensen ben ik veilig gehecht, vooral familie en oudere vrienden. dat zijn processen van jaren, ook niet altijd makkelijk, maar dat is ook onvoorwaardelijke (ziels)liefde. zo wil ik dat ook met de mensen /zielsliefdes waar ik nu vrienschap/liefde mee opbouw. ik snap dat dat natuurlijk ook wel jaren duurt voordat ik daar een vergelijkbaar goede band mee heb. De sterke momenten tussendoor en de continuiteit helpen erbij. succes!
(Onbekend)

Antwoord 4
Tjee, allebei ontzettend moeilijk vind ik. Met jezelf geconfronteerd worden en meestal zijn het stukken van jezelf die het hardnekkigst zijn, is erg moeilijk. Maar je zielslief missen is voor mij net zo moeilijk. Allebei eigenlijk niet te doen, maar we leren er veel van, dat hoop ik in ieder geval.
(Onbekend)

Antwoord 5
Voor mij absoluut het loslaten. Het aan mezelf werken daar houd ik van, het groeien, heerlijk. Maar dat loslaten, het verscheurt me…iedere dag. Maar dat is dan ook de laatste stap, de grootste groei, het los kunnen zijn en me toch compleet voelen. Ik ben er nog niet, hopelijk wel bijna.
(Onbekend)

Antwoord 6
Dank je bloem, ik begrijp waar je mee bezig bent, mild voor jezelf ja en compassie naar anderen toe , dat is een wondermiddel, ook succes
(Onbekend)

Antwoord 7
Mijn mening: Eigenlijk is dit stiekem hetzelfde 😉 Wanneer jij je TZ loslaat, werk je aan jezelf. We laten de ander ook los, confrontatie, waardoor wij aan het eigen proces verder kunnen werken. De meeste kunnen uit angst een TZ niet loslaten (confronteren), waardoor zij hun eigen proces uitstellen.
(Alicia)