Q1123. Na hoeveel tijd werd het gemis bij jullie écht minder voelbaar? Of is het nooit echt overgegaan?

Onbekend

Na hoeveel tijd werd het gemis bij jullie écht minder voelbaar? Of is het nooit echt overgegaan? Hallo, momenteel probeer ik mijn twin uit mijn hoofd te zetten. De eerste ontmoetingen waren fijn, geest-versmelting gehad en zelfs onveilig gevreeën omdat een kind voor ons direct een duidelijk gevoel gaf (dat was echt bizar dat doe ik normaal niet natuurlijk-overigens niet zwanger geraakt) Op de één of andere manier zijn we toch wat uit elkaar geraakt, angsten wellicht maar misschien ook het gevoel hebbende van ‘he dit is misschien wel erg spiritueel is dit wel normaal?’ Ik zelf sta hier (veel) meer open voor dan hem. Ik probeer hem te respecteren door hem niet te pushen, toch merk ik dat dit moeizaam gaat. We hebben nog steeds elke dag contact en áls ik hem even vergeet dan droom ik prompt over hem of iets dergelijks. Ik heb er even geen zin in, wil hem nu even niet om me heen hebben, voel continu een sterke energie. Wat zijn jullie ervaringen? wordt dit gevoel minder of verdwijnt dat energetische gevoel? Ik wil hem niet helemaal kwijt raken maar ik merk dat ik z! elf even weer sterker moet worden..moet je nu naar de universele energieën luisteren of naar jezelf? Tips of ervaringen zijn erg welkom 🙂

Antwoord 1
Ik had er een half jaar voor nodig om werkelijk minder verdriet te voelen. Ik voel mijn t.z. nog regelmatig, maar nu op een heel andere manier, meer een gevoel van, het is goed zo. Veel succes
(Onbekend)

Antwoord 2
Mijn mening: Het is een proces en dat proces wordt van bovenaf bepaald.Zij houden rekening wat jij aankan. De ene keer is het heel heftig en de andere keer heel licht tot geen contact.En dan heb je weer een rustpauze van een maand tot 2. Maar dan komt het weer terug want de ene ziel mist de andere ziel weer omdat jullie verbonden zijn voor altijd. Zo zijn mijn ervaringen al 8 jaar lang. Je zou het moeten accepteren want anders ga je er onder door.
(Remco)

Antwoord 3
Het duurde best lang bij mij, in 2009 verbrak hij het contact defenitief.. daarna hebben we nog een stuk of 3 keer defenitief onze contact herbroken omdat we elkaar per toeval spraken. Uiteindelijk heb ik begin dit jaar de moed gehad om alle “aardse”communicatiemiddelen met hem te wissen zodat ik hem kan loslaten en ik ben verder gegaan… Alleen zocht hij drie dagen geleden ineens contact, We hebben weer lang geappt.. Hij was benieuwd of ik nog single was, of ik na hem nog meer mannen heb gehad.. OMG.. Daarna uiteraard weer geen verdere contact. Heb m net maar geappt dat ik zn telefoonnummer maar weer heb opgeslagen.. zucht
(Onbekend)