Q1121. Zielsliefde of verliefdheid?

Onbekend

Ik denk mijn zielsliefde gevonden te hebben, via een onlinespelletje, wordfeud. Vanaf letterlijk de eerste zin een waanzinnige aantrekkingskracht op elkaar. Als magneten. We konden elkaar niet loslaten en bleven maar om elkaar heen draaien. Allebei vroegen we ons af wat dat toch tussen ons was. Het verlangen om elkaar te zien, bij elkaar te zijn was enorm. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Hij is weduwnaar. Ik heb het er enorm moeilijk mee gehad. Getrouwd zijn en waanzinnig gek zijn op een ander. Vond en vind het heel ingewikkeld. Uiteindelijk de stap gewaagd elkaar te ontmoeten. Enorme spanning. We konden beiden amper uit onze woorden komen. Ik wil er voor gaan maar hij wil dat ik aan de kinderen denk en vecht voor ons geluk. We hebben nu geen contact meer, hij wil dat ik hem loslaat. Maar ja, dat is nu juist het probleem. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed. Ik heb dit diepe gevoel van liefde nog nooit meegemaakt!! En vraag me ook af of ik voor minder moet ! en wil gaan…

Antwoord 1
Komen jullie ook bij elkaar in de dromen terecht. Als dat zo is is het een tweelingziel of zielsliefde anders een gewone verliefdheid die opgebouwd is.
(Onbekend)

Reactie
Bedoel je met dromen dat ik over hem droom of dat we ook converseren in onze dromen? Ik droom nl wel over hem maar het is niet zo dat we gesprekken voeren in onze dromen. Ik heb nu 2 mnd geen contact meer met hem en het gemis is nog iedere dag voelbaar. Sterker nog, het gemis neemt weer toe… Ik probeer hem uit mijn gedachten te bannen maar dat lukt tot dusverre niet. Ik heb nog steeds dat ik hem bijna lijfelijk kan voelen. Kan dit ook met verlangen te maken hebben? Ik ben vaker verliefd geweest (alhoewel ik niet snel verliefd word) maar dit voelt gewoon heel anders. Wat ik hier op de site ook lees, het is een innerlijk weten. Het doet pijn, echt pijn, dat ik nu geen contact meer met hem heb. Hij heeft de deur volledig dichtgegooid en ben bang dat dat ook zo zal blijven…. Ik mis hem… (Onbekend)

Antwoord 2
Ik mis haar ook het is zo leuk als het onverwachts gebeurd zoals vandaag toen ik een leuke en gezellige dag had.Kon ik haar weer levensecht voelen.
(Onbekend)

Antwoord 3
Nee, dit is niet te verwarren met hopenloze verliefdheid. Ik heb al 31 jaar een energetische verbinding met mijn TZ. In het begin was dit heftig, na onze korte relatie 23 jaar geleden was het op een piek, waarna het op een laag pitje tot bijna niets was. Echter op gezette tijden kwam er toch altijd zwakjes een gevoel over waardoor ik wist dat zij nog steeds aan mij dacht. Heb altijd die 23 jaar gevoeld en geweten daarbuiten is iemand die zielsveel van me houdt. Sinds 5 maanden hebben we weer spiritueel en fysiek contact en de telepatische empatische link rijst weer de pan uit. Dus wanhoop niet als je de link eventjes niet voelt, hij is er altijd, misschien als achtergrond ruis, zoals de achtergrondruis van het universum er ook altijd is.
(Antoon)