Q1119. Waarom klikt het niet volledig in het echt?

Onbekend

Ik weet honderd procent zeker dat ik mijn tweeling ziel heb gevonden. De eerste ontmoeting was geweldig, het voelde als ‘thuiskomen’ We smolten in elkaar, werden één. Op afstand voelen we elkaar aan en blijven we in verbinding. Het gevoel van naar elkaar toe trekken hangt als een lijntje tussen ons. Maar nu is er naar mijn mening iets geks gebeurd, na een aantal ontmoetingen lijken we een afstand te creëren. We worden moe van elkaar en we hebben strijd. Als we elkaar aanraken voelt het nog wel super goed. Maar nu lijkt het iets van aantrekken en afstoten te worden. Is er iemand hier die hier ervaring mee heeft? Wat is het doel hiervan? Hoe kan een gevoel zo ontzettend waar zijn en kunnen er nog dit soort dingen gebeuren? Hoort het niet perfect te zijn? Zo voelt het toch ook? Waarom voelen de ziel en de persoon soms toch als verschillende aspecten?

Antwoord 1
Nou dat heb ik dus ook al jaren energetische kan ik goed met haar over weg al jaren vindt ik.Ook voel ik haar al jaren aan en ze blijft maar aan mij denken anders voel ik haar toch niet. In het aardse hebben we geen contact en het zou zo mooi kunnen zijn daar ben ik van overtuigd.Jammer dat zij niet wil en ik wel we zijn immers toch zielsgeliefdes waarom kiest ze dan voor een ander ik snap dat niet.We zijn toch niet voor niks met elkaar verbonden voor eeuwig en ook na de dood want het leven gaat gewoon door.Waarom moet het zo moeilijk allemaal als het makkelijk kan.
(Onbekend)

Antwoord 2
Misschien heeft het te maken dat jullie alle twee bang zijn of onzeker.Dat jullie in het aardse contact niet de ontmoeting durven aan te gaan en wel willen.Energetische gaat dat stukken makkelijker dan in het echte leven. Niemand begrijpt het en niemand weet het behalve mijn ouders maar die begrijpen het ook niet hoewel dat ook logische is natuurlijk.Alleen mijn zielsliefde begrijpt het en ik zou best met haar er over willen praten.
(Onbekend)

Antwoord 3
Dit is honderd procent het verhaal van mijn TZ en mij.. Letterlijk. In ons geval zijn we er allebei nog niet klaar voor. Maar dat gaat wel komen. Daar ben ik van overtuigd. Daar voelt het té goed voor. Ik ben nu aan het groeien, maak een enorme transformatie door. Ik word eindelijk echt helemaal mezelf. En dat is genieten na zoveel jaar… Dit is pas gebeurd op het moment dat we echt los kwamen van elkaar door boosheid en misverstanden. Het moest gebeuren om mij te laten groeien. Maar het doet ook enorm veel pijn. Gelukkig zie ik de tekens die mij gerust stellen. Maar op de momenten dat ik twijfel of het echt weer goed komt doet het heel veel zeer. Maar ik moet vooruit blijven kijken en me op mezelf concentreren. Soms is dat heel moeilijk. Maar het is ook nog maar net gebeurd. De transformatie is wel in gang gezet door de ontmoeting en de relatie met mijn TZ. Maar we moeten beiden nog even los verder ontwikkelen tot we er klaar voor zijn. Hopelijk duurt het niet ál te lang..!
(Onbekend)

Antwoord 4
Mijn zoon van 12 gaf mij gisteren het antwoord (ik maak het zelfde mee). Hij zei; “Zijn ziel weet al wat de bedoeling is, maar hijzelf nog niet.” Mooi he.
(Onbekend)

Antwoord 5
Een vraagje aan de vraagsteller; Hebben jullie ook een relatie gehad, of kwam het al na enkele ontmoetingen? Niet dat het veel uitmaakt, maar was even benieuwd. Bij ons kwam het aantrekken en afstoten na 2 maanden in de relatie en hebben daarna nog 5 maanden een relatie gehad. Daarna hebben we het contact nog 7 maanden aangehouden tot we los moesten laten vanwege teleurstelling, strijd en vermoeidheid. Ik heb geleerd tijdens de relatie, en tijdens die 7 maanden daarna zijn er voornamelijk dieptepunten geweest. Achteraf was het misschien beter geweest als we eerder hadden losgelaten, maar dat konden we niet. Sinds het loslaten ben ik nl. pas echt in mijn kracht gekomen, iets wat ik nooit verwacht had. Ik hoop zo dat ook hij iets aan dit hele proces heeft gehad en ik hoop ook dat het op een of andere manier goed komt tussen ons, want ik mis hem in real life. Wat ik wil zeggen is dat als het allemaal alleen maar leuk en perfect zou zijn, je beiden niet die groei gaat m! aken die nodig is. Kijk vooral naar jezelf. Natuurlijk heeft de ander ook zijn/haar tekortkomingen, maar daar kun je niets aan veranderen, dat kan alleen hij/zij zelf. Het enige wat je zelf kunt doen, is naar binnen kijken en aan jezelf werken en hopen dat de ander dat ook doet. Sterkte!
(Onbekend)

Reactie
Hallo iedereen, bedankt voor alle antwoorden (ik ben de vraagsteller) maar ik wil nog graag aangeven dat wij wel in het Aardse leven contact hebben en ik dat ook bedoel met de ontmoetingen. We hebben elkaar een aantal keer gezien en ook seks gehad. (dat is niet te vergelijken met elke andere seksuele ervaring, zo apart) (Iris) Reactie wow antwoord nummer 4: prachtig! Dat raakt me echt. Zien ziel en zijn persoon lijken inderdaad wel twee verschillende wezens te zijn. groetjes (vraagsteller) (Iris) Reactie aan antwoord nummer 5: wij hebben geen relatie gehad nee, tot dusver is het bij een aantal ontmoetingen gebleven. Hij is totaal niet spiritueel (zegt hij) en hij denkt dat we daarom niet goed genoeg bij elkaar passen. Hij geeft wel aan dat het gevoel tussen ons ultiem is, hij is daar erg dubbel in. We hebben nog wel dagelijks contact. Ik ben ook een beetje bang dat als we een relatie aangaan het nu te vroeg is of zo, maar ik vind dat als je zielsliefde ervaart je er gewoon voor moet durven gaan. Misschien ben ik ook wel wat ‘verder’ dan hem. De tijd zal het leren. Ik ben blij voor jou dat het je uiteindelijk meer kracht heeft opgeleverd, ik denk ook dat dit soort verbindingen grote steun van het universum hebben. Bedankt voor je reactie, groetjes Iris (vraagsteller) (Iris)

Antwoord 6
Ik herken dit direct, o.a. Niet normaal kunnen reageren als anderen erbij zijn, dingen zeggen die e niet wilt zeggen enz. Ik kan hem energetisch goed aanvoelen ook veel in dromen gezien en dingen meegemaakt waaronder dat hij de ware is… En dan komt de twijfel dat ik mezelf dit voorspiegel. Hij heeft sinds kort een relatie, hij zit enorm in zijn hoofd. Ik heb hem al een tijd niet meer gezien, misschien is het wel iets wat pas over jaren komt of misschien wel nooit… Zeer lastig
(Onbekend)