Q1116. Niet kunnen omgaan met loslaten?

Onbekend

Ik heb al 7 maanden geen contact met mijn TZ gehad, ik dacht dat ik het aan kon, het blijkt toch anders te gaan. Wij kene elkaar al 16 jaren en hebben wij tot 8 jaar geen contact gehad. Dit keer is hij weg gegaan zonder niks te zeggen, gewoon” verdwijnen” uit woede heb ik zijn contact gewist en ben daarna achter gekomen dat hij ernstig vorm van binding angst had, en ik ook maar in een mindere maat. Voordat hij verdween, hebben we weer wat gehad 6 maanden lang, het was weer ongelooflijk intens, sterk, vol liefde en gevoelens prachtig gewoon. Ik ben bang dat ik hem nu nooit meer zie..in deze leven..maar ik voel hem nog steeds, drom erover. Na deze 7 maanden wordt de hoop steeds kleiner dat hij contact zal nemen. Ik zal alleen maar contact willen hebben als vrienden meer niet. Ik voel me lost verdrietig en word er lichamelijk ziek van. Kan iemand mij helpen en tips geven? Ik heb van alles geprobeerd om actief r blijven ect maar het blijft terug komen.

Antwoord 1
Nou ik kan wel loslaten, maar mijn tz blijkbaar niet, hij blijft maar energetisch trekken of op weet ik wat voor andere manieren; bewust of onbewust natuurlijk dat weet ik niet. Met het gevolg dat ik ook niet echt rustig ervan wordt letterlijk hartritmestoornissen krijg en slapeloze nachten, tot ik erbij neerval denk ik.
(Onbekend)

Antwoord 2
Ik draai door denk ik… Vanavond op de weg naar huis kon ik hem voelen, ik krijg beelden met zijn gezicht en toen ging de wind harder zwaaien.. Het was zo intens dat ik spontaan tranen in mijn ogen kreeg. Ik voelde me niet perse verdrietig.. Ik blijf tekens ontvangen de hele dag door.. Ik weet me echt geen raad meer.
(Onbekend)

Antwoord 3
Nou mijn zielsliefde laat mij ook niet met rust want ik heb haar ook in mijn hoofd elke dag.Ik vindt dat niet erg maar soms wordt ik er wel moe van want je kan er niks mee. Ze neemt niet eens contact op hoewel ik dan wel heb gedaan. Als zij nou contact zou opnemen zou dat wel prettig zijn en dan zal er heel veel duidelijk worden.Bij haar zal er ook wel enige frustratie zitten en bij mij ook.
(Onbekend)

Antwoord 4
Nou ik weet niet of hij me niet los wilt laten of wel maar ook probeer ik niet aan mijn ZL te denken krijg ik van allerlei teken op mijn pad. Bv vanochtend onderweg naar mijn werk zag ik 2 zwanen voor me voorbij zwemmen…zwanen zijn een teken van hem, wij…13 jaar geleden stuurde hij mij een brief met een stemp erop met 2 zwanen in de vorm van een hart.. Elk keer sinds die dag dat ik zwanen ziet wist ik dat ik hem binnenkort weer zou zien , horen of lezen…ik mis hem zo ontzettend veel!
(Onbekend)