Q1115. Op een ander level?

Onbekend

Merk of voel jij ook weleens dat je op een ander level zit dan een aardse persoonlijkheid?

Antwoord 1
Op bepaalde momenten wel, maar ook degenen die weten wat zielsliefde en tweelingzielen zijn en daar ervaring mee hebben, zijn gewone stervelingen zoals iedereen. Je merkt echter soms dat je iets ‘extra’s’weet, er is een extra dimensie toegevoegd aan je leven en dat is heel bijzonder. Zielsliefde laat mij veel breder kijken naar het leven dan dat ik daarvoor kon. Ik merk ook dat ik er met niemand over kan praten omdat niemand het snapt en met dit soort dingen bezig is, behalve mijn tz zelf. Maar ook met hem heb ik nooit de kans om echt te praten. Er zijn meestal anderen bij. Maar een blik in elkaars ogen zegt veel meer dan duizend woorden. Ik weet en hij weet dat wij een ziel delen. We denken hetzelfde, hebben zelfs vaak dezelfde pijntjes, maken soortgelijke dingen mee en hebben in veel dingen dezelfde smaak.
(Onbekend)