Q1114. Intens gelukkig gevoel?

Onbekend

Ik heb een intense gelukkig gevoel in mezelf gekregen. Ik heb haar al een hele tijd losgelaten. Zelfs zover dat ik niet meer aan haar denk. En als ze dan onverwachts toch doorkomt krijg ik z`n intense gelukzalig warm gevoel door mij heen stromen echt niet normaal. Hebben jullie dat ook? Tijdens het werk: Ik werk als kok in een keuken en ik voel haar ook tijdens mijn werk.De liefde die door mij heen stroomt heeft invloed op mijn koken.Overal waar ik mee bezig ben daar zie ik liefde in. Hebben jullie dat ook tijdens het werken?

Antwoord 1
Ja zo ervaar ik dat ook.De warheid in je hart maakt je gelukkig.Ik ontwerp met livde unieke siraden.
(RJ)

Antwoord 2
Ja dat heb ik ook! en ik vind het zo vreemd want ik heb juist ook geaccepteerd dat hij nu even niet om me heen is. Zou ik hem niet moeten missen? Soms is het mij niet helemaal duidelijk wat tweelingzielen nu precies zijn. :$ Maar desondanks vetrouw ik erop dat een goed gevoel waarschijnlijk ook andere positieve invloeden heeft op mijn leven.
(Onbekend)