Q1112. Wat als je tweelingziel helemaal geen contact met je wil?

Onbekend

Wat als je zielsliefde helemaal geen contact met je wil? Iemand dit al eens meegemaakt?

Antwoord 1
Niet exact maar wel periodes dat de ander geen contact wil. Prima, dan hebben we geen contact. Dat contact is er ondanks alles toch wel maar dan in dromen/astraal.
(Onbekend)

Antwoord 2
Ja! Je hebt beiden een proces door te gaan. Mij is ook gevraagd alle contact voorlopig te verbreken. Ik heb dit gedaan vanuit liefde en vertrouwen. Loslaten is een lastig maar mooi proces. Volg je hart!
(Onbekend)

Antwoord 3
Hij zegt wel geen contact te willen, maar ik twijfel daarover. Ik geloof hem niet helemaal. Als we samen zijn is het gevoel voor beiden heel intens. Ik denk dat hij bang is voor zijn eigen gevoel. Ik kan dat enerzijds respecteren en anderzijds voel ik me boos. Het vertrouwen hebben is lastig. Want dat kan betekenen dat het misschien nog heel lang kan duren voordat het contact weer tot stand komt! En dat wil ik niet! Mijn ego voert de boventoon nu even op dit moment en in ik voel me rusteloos.
(Onbekend)

Antwoord 4
Mijn mening: Wanneer je tweelingziel geen contact met je wilt betekent dat je TZ momenteel in een leerproces zit en even tijd voor zich/haarzelf nodig heeft. Vergeet niet dat jij degene bent die vele emoties naar boven brengt die verwerkt en geaccepteerd moeten worden. Een tweelingziel komt zelf weer op je pad. Je TZ zal vanzelf weer contact opnemen wanneer de tijd rijp is. Geef je TZ even de rust en de ruimte om door dit proces heen te komen.
(Alicia)