Q1110. Heb je je zielslief laten weten dat het gaat om zielsliefde?

Onbekend

Heb je je zielsliefde laten weten dat het gaat om zielsliefde? zo ja, werd dit beantwoordt? zo nee, hoe voelt dit voor jou aan? Het voelt voor mij als continue de vraag stellen of het wel zielsliefde is geweest.

Antwoord 1
Als je hem mailt weet je het antwoord en ben je er vanaf.
(Remco)

Antwoord 2
Wanneer het om een echte zielsliefde gaat is het niet nodig dit aan de ander te melden op wat voor manier dan ook. Die ander weet dat gewoon, net zoals jij het weet. Dat gaat totaal buiten de normale communicatievormen om.
(Onbekend)

Antwoord 3
Mijn zielsliefde weet het al ik heb haar enkele jaren aan de telefoon gehad. We zien elkaar soms ook in het dorp.
(Onbekend)

Antwoord 4
Ja, je weet dat gewoon van elkaar, zonder woorden. Het is zo iets raars. Alsof je voor de ander voelt/denkt. Als ik met hem spreek, dan gaat alles vanzelf, we zeggen dezelfde woorden op hetzelfde moment, we begrijpen elkaar gewoon. Andere mensen die er dan bij zitten, tellen niet meer mee, dat is soms wel genant bijna. We gaan zo in elkaar op als we in gesprek zijn. Ik merk dat het anderen ook opvalt dat wij zo goed met elkaar overweg kunnen en krijg er wel eens opmerkingen over. Maar dat leg ik naast me neer. Wij weten beiden dat het zuiver is wat er gebeurt, want er gebeurt helemaal niets. Het is allemaal puur energetisch, we raken elkaar nooit aan op wat kussen op de wang na.
(Onbekend)