Q1107. Voelt de ander dezelfde energie?

Onbekend

Gisteren zagen we elkaar weer en direct was daar weer die enorme energie tussen ons die ook anderen leken op te pikken want ze zaten erg op ons te letten. Ik kan er niets aan doen maar als we elkaar zien gaan we beiden stralen.Het gesprek loopt als vanzelf en we begrijpen elkaar gewoon, ook zonder woorden. Ik voel me na een ontmoeting altijd zo “ge-upgraded” in mijn gevoel en vraag me af of de ander dat ook zal voelen?

Antwoord 1
Ja dat voelt ie ik heb het gisteren ook nog gevoeld met een ander meisje die ik dan ook weer ken uit een vorig leven.Waarschijnlijk hebben wij in dat leven ook iets met elkaar gehad.
(Onbekend)

Antwoord 2
Ja dat voelt hij ook. Precies wat jij beschrijft voel ik ook met mijn tweelingziel.
(Onbekend)

Reactie
Oke, dat is mooi. Ik stelde de vraag. Soms is het net alsof ik zijn gedachten kan lezen en hij de mijne. (Onbekend)

Antwoord 3
Ja ik heb verschillende keren de gedachtes gehoord van andere mensen.Heel vreemd in het begin en ik dacht dat ik gek werd.Zo heb ik gehoord wat een leuke jongen is dat.En daar wil ik mee naar bed en wat een leuke jongen is dat.De volgende keer ga ik het testen haha.
(Remco)

Antwoord 4
Zelfs door de telefoon voel je elkaars energie. Je hebt aan een half woord genoeg. Als je echt in elkaars aanwezigheid bent voel je de energie bijna heen en weer springen. Andere mensen zien het ook aan ons, we kunnen het kennelijk niet verbergen. Ik ga stralen als ik hem zie of zelfs zijn naam maar hoor.
(Onbekend)

Antwoord 5
Ik wou dat ik haar in mijn armen kon nemen en haar in haar oren kon fluisteren wat ik voor haar voel.
(Onbekend)

Antwoord 6
Ik ontmoet mijn tz altijd in mijn dromen. Dat zijn niet zomaar dromen maar echte astrale ontmoetingen waarin ik hem ook echt kan voelen. Gewoon, fysiek, de stof van zijn trui, zijn huid, alles. Laatst gebeurde het weer, we begroetten elkaar met drie kussen op de wang en toen deed ik mijn armen open om hem een knuffel te geven. We hielden elkaar een paar seconden vast en het was hemels. Ik vraag me af of hij dezelfde ervaring heeft, en of hij zich het kan herinneren als hij wakker wordt…
(Onbekend)

Antwoord 7
Ik kan alles herinneren wat ik mee maak.Al mijn astrale ervaringen kan ik zo weer voor de geest halen.Soms raak ik ook opgewonden van haar als we net z`n ervaring hebben gehad. Het is levensecht zo zuiver en puur en intense gewoon niet te bevatten haha.
(Onbekend)