Q1106. Nooit in aardse leven gesproken?

Onbekend

Duizenden keren ben ik haar tegen gekomen. Ik ken haar door en door en zij mij ook.We hebben persoonlijke dingen ervaren maar we hebben elkaar nog nooit in het aardse leven gesproken en dit gaat al jaren zo. Wie heeft dat ook?

Antwoord 1
Gesproken wel, hoorde zijn stem en het was alsof ik deze al kende,… Gezien nooit. Het blijft hameren ik wilde dat dit nooit gebeurd was, dat ik hem nooit ooit online had gesproken, gelezen. Wat hij aangericht heeft zal hij niet beseffen. Nooit weten. Hij liet me los, om iets stoms. En dat zal ik hem niet vergeven.
(Onbekend)

Antwoord 2
Jullie zijn samen een tweelingziel jullie hebben alle twee van alles meegemaakt. Zowel goed als slecht door de pijn zijn jullie alle twee gegroeid.Je moet het proces niet van 1 kant bekijken.Ik zelf ben ook door een hel gegaan en dat was ook niet prettig, ik vergeef het haar ook want ik droeg haar pijn in mij.Want zij is mij en ik ben haar.
(Onbekend)