Q1102. Hoe helpt zielsliefde bij jouw ontwikkeling?

Onbekend

Hoe helpt het zielsliefdegebeuren , bij jouw ontwikkeling?

Antwoord 1
Niet, mijn tl helpt me helemaal niet, ja de vernieling in als ik niet oppas. Hij wil niet dat ik mij ontwikkel in tegendeel het liefst ziet hij me in een toestand die een constante toevoer aan Diazepam oid doet vermoeden. Dat ik desondanks natuurlijk gegroeid ben is dus niet dankzij maar ondanks hem.
(Onbekend)

Antwoord 2
Zielsliefde is een gebeuren waarbij men in de ziel wordt geraakt, positief of negatief, dat doet een mens ontwikkelen.
(Onbekend)

Antwoord 3
Aan 1: Integendeel zeg je, is dit een idee van jou of heeft hij dat zo tegen je gezegd? Hoe weet je dat hij het fijn vindt als je de vernieling in gaat? En waarom ligt dat aan hem? Daarnaast zou het zomaar kunnen dat je zonder deze ontmoeting niet zo gegroeid was als je nu bent. Dan heeft de zielsliefde je toch nog verder op je pad geholpen.
(Arundash)

Antwoord 4
Dan heb jij je overal tegen verzet natuurlijk groei je dan niet dat sta je stil.En als je stil staat en je verzet is er geen groei mogelijk.Dat heb je dan te danken aan jou zelf omdat jij je niet openstelt voor jou tweelingziel.
(Onbekend)

Antwoord 5
@1 Hoe helpt ie jou de vernieling in?
(Onbekend)

Antwoord 6
Het gebeurt naar mij toe vaak op een negatieve manier en dat is jammer, maar uiteindelijk helpt het wel vaak bij mijn groei. Maar ik zou het graag anders zien, want op een positieve manier zet je volgens mij net zoveel zoden aan de dijk.
(Onbekend)

Antwoord 7
Doordat er iemand was die me zo’n diepe liefde schonk, kon ik door de pijn van minder plezierige ervaringen heen gaan (jeugd) en het contact terugvinden met de liefde die ik voor mezelf voel. De wederzijdse liefde die er is tussen ons liet mij zien dat werkelijk houden van bestaat. Een heel belangrijke les.
(Onbekend)

Antwoord 8
Ik heb al een grote ontwikkeling doorgemaakt op persoonlijk vlak dankzij mijn tweelingziel. Zelfs nu nog, groei ik nog altijd. Ik heb vooral geleerd om van mezelf te houden. Ik weet nu ook beter wat ik echt wil in mijn leven. Ik geniet elke dag, lach, dans,.. straal als nooit tevoren en ben echt gelukkig. Maar af en toe mis ik hem toch hoor!!Gelukkig krijg ik veel signalen, dat het voortbestemd is.
(Onbekend)

Antwoord 9
Ik denk dat een TZ relatie en een liefdesrelatie heel verschillend van elkaar zijn maar ze liggen o zo dicht bij elkaar… vier jaar aantrekken en afstoten .. Het deed zeer,heb op tekens gewacht, op hem gewacht… maar ik ben hem zo dankbaar nu. Hij heeft mijn geleerd dat niemand verantwoordelijk is voor mijn eigen geluk dan ikzelf. Ik besef nou dat ik mijzelf moet blijven en meer op mijn gevoel af moet gaan.
(Onbekend)