Q1101. Vluchtgedrag, of wat hij echt wil?

Onbekend

Ik voel aan alles dat hij dat doet maar op aardsniveau dus met een grote boog om mij heen loopt. Er is een hoop aantrekken en afstoten geweest, soms ook van mijn kant (terwijl ik dit niet wilde) net alsof het nog niet mocht. We hebben elkaar ook pijn gedaan met uitspraken of gedrag. Hij heeft inmiddels weer een nieuwe relatie. Is dit vluchtgedrag of echt wat hij wil…? Droom veel over hem en denk dan is dit een wensdroom of iets anders, heel raar en onbegrijpelijk allemaal.

Antwoord 1
Jullie tasten elkaar af en jullie zijn eigenlijk alle twee bang voor een confrontatie met elkaar. Daarom ontlopen jullie elkaar maar jullie willen het liefst bij elkaar zijn maar jullie durven die stap niet te nemen. Het liefst wil hij bij jou zijn
(Onbekend)

Reactie
Dank je wel voor je uitleg. Wat ik alleen niet begrijp is waarom alles zo moeilijk moet gaan, ik heb het idee dat ik er nu klaar voor ben.. Het besef dat hij misschien een verder leven, bv. Trouwen of kinderen met iemand anders aangaat is voor mij vrij moeilijk te verkroppen. Ik begrijp ook wel dat je nooit moet wachten en je eigen leven verder moet leven maar wat als je merkt dat er waarschijnlijk nooit iemand anders komt die t zelfde gevoel zal geven, neemt hij dus wel genoegen met minder? Ik heb vrij heldere dromen gehad eerst weglopen tot uiteindelijk dromen dat hij de ware is en voor mijn neus stond. Bedankt alvast voor het lezen!! (Onbekend)

Antwoord 2
Je hebt die grote grondige schoonmaak toch al gehad van het proces. Dan kan je dat toch afsluiten en opnieuw beginnen maar dan met jou zielsliefde en dat is de ware.Ik ben ook klaar voor haar en ik kan ook geen relatie aangaan met iemand anders ik hou te veel van haar ook al ziet ze niks mij. Naar al die jaren loop ik alleen maar met een glimlach rond.Ik weet niet hoe zei er over denkt maar ze roept een gelukzalig gevoel bij mij op. Mijn tweelingziel liep ook altijd weg maar ze komt steeds dichterbij.
(Remco)

Antwoord 3
Remco, ik lees regelmatig je berichten omdat ik het leuk vind om te lezen hoe een man dit hele gebeuren nu ervaart. Ik hoop zo voor je dat het wat wordt met je zielsliefje.
(Onbekend)

Antwoord 4
Dat wordt moeilijk want zij zit in een relatie maar we zien wel hoe het gat ontwikkelen.Maar wachten doe ik niet meer
(Onbekend)

Reactie
Ik ben de vraagstelster; bedankt voor jullie reacties allemaal. Merk dat iedereen op zijn of haar pad loopt maar wel redelijk gelijk. Ik hoop dat vele zich kunnen berusten en misschien over niet al te lange tijd een verbintenis kunnen aangaan met hun tz. Wel heb ik nog een vraag over waarom wij; er zijn vele stellen bij elkaar en zich dit nooit af zullen vragen, het hele tz gebeuren. Waarom wij wel? Is dit het hooggevoelige of misschien toch dat je paranormale gevoeligheden bezit… I don’t know (Onbekend)

Antwoord 5
Ben de vraagstelster: vraag aan Remco; je zegt ze komt steeds dichter bij… Is dit jouw gevoel of door aardse dingen.. Hier ben ik wel benieuwd naar.
(Onbekend)

Antwoord 6
Ik zit ook in dezelfde situatie ben getrouwd. Ik had getwijfeld een keuze te maken en mijn tz heeft besloten mij los te laten en met een ander relatie beginnen. Is dit ook vluchten? Natuurlijk kan ik mijn tz niet aan het lijntje houden en ik moet ook leren los te laten.maar die pijn is er zeker nog. Ik denk ook heel veel aan hem…misschien is wel de juiste keuze van mijn tz.
(Onbekend)

Antwoord 7
ik vluchtte ook weg! Met het grootste gevoel van verlies achteraf. Echter niet in staat om het contact aan te gaan. Te heftig, te allesoverheersend. Hij is mijn mijn zielsliefde. Echter als hij nu zou komen…ik weet het niet of ik er nu klaar voor zou zijn.
(Onbekend)