Q1099. Machteloos gevoel?

Onbekend

Ik heb twee maanden geleden m’n twin ontmoet. Hij is een jaar of 5 jonger. We zijn heel verschillende personen. Ik heb al 9 jaar een gelukkige relatie. Ik moet dag en nacht aan hem denken en heb het gevoel hem voor alles te willen behoeden. En te willen helpen. Als hij mij aankijkt moet ik mij inhouden hem niet aan te raken. Gaat dit over en zou hij dit ook voelen? Ik heb soms het idee daar hij ook die energie voelt maar dat hij het niet kan duiden en er van in de war raakt. We kunnen niet bij elkaar zijn hoewel het verlangen vreselijk groot is. Wie herkent dit machteloze gevoel? En hoe ga je ermee om?

Antwoord 1
Als de 1 niet wilt dan is het enige wat je kan doen om alles te accepteren zoals het is.Anders maak je jezelf gek het is zo als het is en het komt vroeg of laat goed.Daar gaan jaren overheen om het vertrouwd en gewoon te laten voelen.
(Onbekend)