Q1098. Komt je zielsliefde bij je terug?

Onbekend

Bij het eerste oogcontact was het duidelijk. Er volgde twee maanden vol mooie ontmoetingen. We wilden nooit meer uit elkaar en maakte samenwoon plannen.Dit had geen van ons beide ooit zo ervaren, ontroerd door de diepgang van emoties. Elkaars ziel blootgeven. Toch heeft hij mij gevraagd afstand te nemen omdat hij nog een aantal dingen moet afronden. Ik denk iedere dag aan hem en voel zijn aanwezigheid. Gister liepen wel elkaar zomaar tegen het lijf.Een kort, verwarrend gesprek volgde. Iedere vezel in mijn lijf wil hem maar voelt ook dat hij er nog niet klaar voor is. Ik heb vertrouwen op mijn gevoel wat zo sterk voor hem is. Komt een TZ na een periode van loslaten weer bij je terug?

Antwoord 1
Dat hoop ik voor jou maar het hoeft niet. Misschien is hij een beetje bang geworden en vind hij het te snel gaan. Na twee maanden al over samenwonen praten is natuurlijk wel super snel. Als ik jou was zou ik mij wel beschikbaar opstellen maar hem niet proberen af te schrikken. Als het goed is komt hij terug als hij jou ook net zoveel mist. Misschien is het wel goed om hem te laten merken dat de deur nog steeds openstaat voor hem. Ik heb die van mij verloren omdat ik alle gevoelens over hem heen gekieperd heb. Dat laatste wordt niet altijd goed ontvangen. Vrouwen kunnen emoties veel beter tonen vind ik. Weet je wel genoeg over hem? Is hij wel echt beschikbaar?
(Onbekend)

Reactie
Beste onbekend, Dank voor je reactie. Nog nooit eerder heb ik zoveel gepraat met iemand. De dagen dat we niet samen waren belden we iedere avond uren lang. Hij zei op een gegeven moment:”mooi echt bizar maar jij weet meer over mij dan goede vrienden, ik heb geen geheimen voor jou”! Reden van het verbreken van ons contact is dat hij verslaafd is geweest en nog een aantal stappen moet doorlopen. Hij kan dit niet als zijn focus bij mij ligt en voor hem is er geen combinatie omdat ik teveel in zijn hoofd zit. Ik begrijp zijn situatie en gun hem alle tijd die hij nodig heeft maar mijn ego komt soms naar voren en dan denk ik dat we uit elkaar groeien en mijn beleving wellicht anders was… (Onbekend)