Q1097. Waarom ontmoet je jouw tweelingziel?

Onbekend

Is de ontmoeting met je zl alleen maar bedoeld je wakker te schudden en een flinke, zeer pijnlijke, schop onder je kont te verkopen, om daarna de wegen weer te laten splitsen? Wat is de reden?

Antwoord 1
Om van elkaar te leren en van elkaar te houden. Jullie zijn niet voor niks elkaars wederhelf.
(Onbekend)

Antwoord 2
Ja, als we dat eens wisten! Maar ik ga toch voor de schop.
(Onbekend)

Antwoord 3
De reden is voor iedereen weer net even anders. Zo ook de uitkomst …
(Onbekend)

Antwoord 4
Voor mij is het nu een aantal jaren geleden dat ik mijn tz heb ontmoet. De verhalen hoe dat gaat heb je op deze site genoeg kunnen lezen. Maar ik denk dat het inderdaad wakker schudden is. Hoe pijnlijk het allemaal ook is en hoe gemakkelijk nu door mij gezegd. Probeer het los te laten en leef je eigen leven. Hoe sneller je de draad voor jezelf weer oppakt hoe gemakkelijker het is. Hoe meer je probeert met je tz contact te krijgen en te houden, hoe meer pijn je krijgt te verduren. Ik zie het ook zo dat je waarschijnlijk jezelf bent kwijt geraakt en met harde hand weer teruggebracht bent op je pad. Heel veel sterkte. Ik voel met je mee.
(Onbekend)

Antwoord 5
Waarom? Ik vermoed dat het is om de liefde die je van binnen hebt open te laten komen. Dus om je eigen liefde- gevoelens te ervaren. Om te genieten en dan weer je eigen ding te doen. In feite een volwassen zelfstandig leven te leiden. Daarom dat het zo moeilijk is, denk ik.
(Onbekend)

Antwoord 6
@ antw. 5: Ja, de liefde ontwaakt, maar hoe kun je genieten, als het aantrekken en afstoten, zo’n pijn doet? Is er ooit nog uitzicht op een ‘ware liefde’, zonder al deze obstakels?
(Onbekend)

Antwoord 7
Mijn mening: Dat heeft te maken met het versmeltingsproces. Jullie delen komen langzaam bij elkaar en dat doet pijn. Maar als je er eenmaal door heen bent wordt het minder.
(Onbekend)

Antwoord 8
@antw6 Volwassen worden gebeurt met vallen en opstaan(aantrekken,afstoten). Het is nu eenmaal zo dat men een zielslief nodig heeft omdat dit de enige manier is van groeien omdat er zoveel vragen komen. Dmv vraagstelling groei je. Ja, er komt zeker een tijd van rustige echte liefde, na het kinderlijke getrek. Een zielslief is niet bedoeld om er mee samen te blijven, ze is bedoeld om te groeien naar je eigen zelf. Zo ervaar ik het.
(Onbekend)

Antwoord 9
Waarom kom je dan steeds bij elkaar terug? Ik denk dat God denkt snappen ze het nu nog niet dat ze bij elkaar moeten zijn. Ik heb ze zo vaak bij elkaar gebracht maar ze hebben een plaat voor de kop. Natuurlijk moet je groeien maar als je de enige echte ware zoekt dan moet je echt bij jou tweelingziel zijn om te groeien.
(Onbekend)

Antwoord 10
Dan zal je daar mee moeten leven want het is niet anders. Forceren heeft geen zin want dan wordt het alleen maar moeilijker.
(Onbekend)

Antwoord 11
@antw 9 Zolang ergens behoefte aan is, komt men samen. Dus volgens mij is het behoefte/afhankelijkheid dat maakt dat je steeds weer samenkomt.
(Onbekend)

Antwoord 12
Antw. 1: Om van elkaar te leren? Hoe kun je van elkaar leren als je elkaar niet ziet! Ik denk temeer om bewuster van jezelf te worden.
(Onbekend)