Q1095. Hoe kan ik weer terug in contact komen?

Onbekend

Mijn TZ en ik praten na een uit de hand gelopen onenigheid al 6 weken niet met elkaar. Wel uitgesproken allebei dat we het goed willen maken, maar hij heeft daarna nog een paar pogingen van mij genegeerd. Nu ben ik bang dat hij van me af wil, omdat ik te dicht bij ben gekomen. Hij loopt steeds weg als ik te dichtbij kom. Hij zegt dan letterlijk “nu wordt ik bang”. Hij zit in een relatie dus dat begrijp ik wel. Wat kan ik het beste doen nu om toch weer in contact te komen? Ik heb nu 3 x een poging gedaan, maar het ontbreekt hem nog aan de actie. Ik zit er erg mee, zo erg dat ik er de hele dag door buikpijn van heb. Kan iemand mij adviseren in deze met soortgelijke ervaringen? Bedankt alvast.

Antwoord 1
Loslaten het komt vanzelf op een moment weer goed. Hij zit nu vast en dan loopt het niet gesmeerd laat ik maar zeggen. Het kan het beste zo gaan dat je met de golven mee gaat zeg maar als je begrijpt wat ik bedoel.
(Remco)

Antwoord 2
Gewoon contact opnemen via de mail of de telefoon.
(Remco)

Antwoord 3
Tja, die relatie van hem zal wel het grootste struikelblok zijn. Herkenbaar, de mijne zit ook in een relatie. Ik loop helaas niet over van tips voor je, gewoon afwachten wat de toekomst brengt en in de tussentijd de band met je tz aanhouden, maar in afgezwakte vorm, en daarmee blij zijn for the time being…
(Onbekend)

Reactie
Bedankt allebei. Ja een beetje support doet sowieso goed, voor de rest is het een pittige klus vind ik. Vertrouwen houden…. het komt vast een keer goed. (Onbekend)