Q1093. De astrale kus?

Onbekend

Hoe ervaren jullie de astrale kus?

Antwoord 1
Astraal zoen ik eigenlijk nooit met mijn tz (en in het echt ook niet haha). Hij moet me eerst maar ‘s erkennen, dat voelt als de ultieme connectie. Maar nu je het zegt: ik zou eigenlijk ‘s wat meer met hem moeten zoenen astraal.Misschien gaan zijn ogen dan eindelijk open (of dicht haha).
(Onbekend)

Antwoord 2
Ik kus niet astraal. Astrale seks heb ik wel, maar gek genoeg is mijn tz niet de persoon met wie ik de beste astrale seks heb.
(Onbekend)

Antwoord 3
Hemels.
(Onbekend)

Antwoord 4
…afgelopen nacht heb ik dit mogen ervaren, voor het eerst. Vol passie en liefde. Onze engergieen vonden elkaar, opnieuw. Elke keer als we elkaar “vinden” neemt de kracht en de gevoelsbeleving toe. De engergie was zo krachtig en intens, ondanks de duizenden km van dit moment. Bij ons “afscheid” heb ik geroepen, gevraagd niet te gaan, een bom emotie, verdriet. Ik weet nu, moet geduld hebben……voor nu…..om daarna samen te kunnen zijn en blijven…als één…
(Onbekend)

Antwoord 5
Een hele tijd kwam ik haar niet tegen maar toen ze van haar vakantie kwam kreeg ik een astrale tongzoen. Dat was zo intense heerlijk gewoon dat vraagt om meer haha.
(Onbekend)

Antwoord 6
stukje waarheid
(Onbekend)

Antwoord 7
Ontwikkeling is groei. Groeien is het onbekende omarmen en daardoor durven veranderen. Jouw gevoelens leren kennen, jouw zijn voelen en volgen. Volgen wat jou een goed gevoel geeft. Jouw eigen overtuigingen in vraag stellen, wanneer iets je een slecht gevoel geeft er durven naar kijken, jouw angsten onder ogen komen, jouw gevoelens allemaal omarmen, kortom jouw leven ten volle beleven. Dat is zielsliefde in mijn ogen. Dat beleef je met mensen die je graag ziet, dus met kinderen, ouders, vrienden, enz… Want we zijn allemaal spiegels voor elkaar. Wat ik niet graag zie in de ander is een stuk van mezelf dat ik nog niet omarmde. Zielsliefde stelt jou voor de uitdagingen van het leven op aarde. Boeiend en de moeite waard!
(Onbekend)