Q1092. Geduld hebben, of juist loslaten?

Onbekend

Mijn tz is heel lang onaardig geweest tegen mij. Hij hield geen rekening met mijn gevoelens. De adviezen die ik nu krijg zijn nogal tegenstrijdig: ‘je moet leren om hem los te laten’ versus ‘je moet leren om geduld te hebben en te vertrouwen op de goede afloop’. Ik neig nu weer naar dat laatste, maar ik weet absoluut niet of ik hem überhaupt nog ooit ga zien, laat staan of het leed dan verzacht kan worden. Zonder extra info weet ik niet wat ik moet kiezen. Als ik nou zeker wist dat tz weer terug zou komen… Die zekerheid heb ik niet, dus daarom kan ik niet geduldig wachten op de goede afloop, ik schiet steeds in ongeduld. Hoe kan ik nou én vertrouwen op de goede afloop én geduldig blijven?

Antwoord 1
Geduld is zeker goed ik heb nu al weer een hele lange rustpauze gehad dat ik haar niet zag in mijn astrale dromen. Z`n rustpauze is zeker goed om het te laten sudderen op en laag pitje. Zodat die persoon gaat inzien wat werkelijk voor hem of haar belangrijk is. Met zielsliefde is het zo dat het nooit zo gaat als jullie beide willen. Jullie worden begeleid van boven af door gidsen en engelen. Zij hebben een zielsplan dat magnetische gaat en daar zijn alle beste bedoelingen bij om jullie wat te leren op dat niveau. Als jullie een aards contact zouden hebben konden jullie elkaars wensen duidelijk aangeven op parpier.
(Onbekend)

Antwoord 2
Hoe heeft hij jou beschadigd? Als jullie beide de wensen op parpier zetten in het aardse leven dan zal er heel veel duidelijkheid komen. Sommige dingen heeft jou tweelingziel in de hand maar heel veel wordt ook bepaald van boven af.
(Onbekend)

Antwoord 3
Stel je voor dat een tweelingziel een bepaalde Psychische ziekte heeft. Zodat hij niet kan inzien wat goed of fout is. Het hele karakter wordt in z`n zielsplan opgenomen. Als een astrale partner dat niet weet kan er heel veel onduidelijkheid zijn. Ik heb ook zo mijn vraagtekens bij mijn tweelinzgiel en als dat in het aardse leven op parpier wordt besproken zal er meer helderheid komen.
(Onbekend)

Antwoord 4
Welke info heb je nodig?
(Onbekend)

Antwoord 5
Wat is voor jou een goede afloop?
(Onbekend)

Reactie
Ik ben de vraagsteller, mijn antwoord op 4 en 5: ik heb niet de info dat tz en ik zeker weten bij elkaar komen, daarom weet ik niet of ik op iets reëels zou vertrouwen of niet. En ik weet niet of de pijn die hij mij heeft bezorgd verzacht kan worden. Dat weet ik pas als ik dingen met hem zou kunnen uitpraten. Die kans krijg ik tot nu toe niet, dus ik kan geen knopen doorhakken, want het zou gebaseerd zijn op onvolledige info. Ik kan het dus niet afsluiten en zit dus in een soort emotionele gevangenis. (Onbekend)

Antwoord 6
Ik denk dat je de controle over het geheel moet loslaten en je eigen leven leiden. Leer zelfstandig te worden ipv je afhankelijk op te stellen. Bovendien heb je over het hele concept tz geen controle. Het loopt zoals het loopt.
(Manon)

Antwoord 7
Als die tz je zo’n pijn heeft gedaan, waarom zou je dan nog hopen op een goede afloop? Ook al is het je tz, het is iemand die jou als vullis heeft behandeld en daarvan beter de consequenties kan inzien: dat hij jou daarmee kwijt is. Je laat toch niet over je heenlopen? Je verdient iemand die jou goed behandelt. Laat die tz zijn lesje maar leren en zoek iemand die jou wel waard is. We moeten niet allemaal wandelende wrakken worden, alleen maar omdat we een tz hebben.
(Onbekend)

Antwoord 8
Vertrouwen leer je door te doen wat je VOELT wat je moet doen op het moment dat je het doet. Geduld komt na dat je leerde te vertrouwen. Leef zoals jij dat zelf wil en doe het ook zo. Ik ben al 10j bezig met vertrouwen en geduld, het is er nog niet maar ondertussen leer je jezelf ontzettend goed kennen en tz ook. Niet gemakkelijk maar als het gemakkelijk gaat wil ik het niet. Dat leerde ik ook. In feite leer je jezelf vertrouwen.
(Onbekend)

Antwoord 9
10 punten voor antwoord 8
(Onbekend)