Q1091. Hoe weet ik of het gevoel wederzijds is?

Onbekend

Al een aantal jaar een online relatie met een man die ik nog nooit heb ontmoet live. Wel online met webcam. Heftige gevoelens met name enorme aantrekkingskracht. Voortdurend aantrekken en afstoten, hij dan. Hij zit in een relatie, ik niet. Als het alleen aantrekkingskracht zou zijn zou dit lijntje allang niet meer bestaan, steeds zoeken we elkaar weer op na soms maanden stil zijn. Hij is geen prater en vind het erg confronterend. Alles wat ik hier lees slaat wel op mij. Maar hoe weet ik of dit wederzijds is, de persoon in kwestie is op dit moment gevoelsmatig nog niet zo ver om hier openlijk over te praten met mij, dat voel ik wel aan alles… Wie o wie herkent dit.. en hoe kom je er dan toch achter?

Antwoord 1
Kom jullie elkaar ook tegen in jullie dromen?
(Onbekend)

Antwoord 2
Ja ik ontmoet hem wel in mijn dromen. De seksuele aantrekkingskracht spat er vanaf bij ons, dit terwijl we elkaar nog nooit ontmoet hebben echt. Als ik te dicht bij kom wordt hij emotioneel en hoor ik soms maanden niks van hem. En dan ineens is hij er weer en spat het meteen weer. Ik weet dus niet of hij mij ontmoet in zijn dromen, in dit stadium kan hij dit soort vragen echt niet handelen. En wordt ik onzeker in de stille periodes…
(Onbekend)