Q1090. Liefdevol?

Onbekend

Zielsliefde schept de mogelijkheid om zo liefdevol met jezelf en anderen om te leren gaan? Wat vinden jullie?

Antwoord 1
Met zielsliefde leer je lessen die met liefde weer worden opgevuld. Je kan wel liefdevol naar jezelf en jou tweelingziel zijn dat is goed. Maar we zijn ook kritische naar elkaar geweest dat dat heeft ons doen ontwikkelen wie we nu zijn.
(Remco)

Antwoord 2
Ik ben niet liefdevoller met of zonder tz. Je wordt wel meer getest in je liefde met een tz. Maar wat daarvan het nut is weet ik nog steeds niet. Ik vind het maar onzin, al dat gedoe eromheen, waarom moet het allemaal weer zo moeilijk zijn? Stom systeem.
(Onbekend)

Antwoord 3
Je wordt getest dat jullie op alle fronten samen 1 gaan worden.Als het nog niet past krijg je weer een nieuwe les en zo gaat dat door.
(Onbekend)

Antwoord 4
Ik vind dit niet waar. Mijn tz haalt constant mijn kwaadheid uit terwijl ik zonder haar gewoon liefdevol ben van nature. Zij doet mij zelfs geen deugd, dus tz of niet ik wil haar niet meer in mijn omgeving.
(Onbekend)

Antwoord 5
Die kwaadheid heeft te maken wat jij in jou zelf hebt opgekropt.
(Onbekend)

Antwoord 6
@antw 5 Ja die kwaadheid heeft te maken met het feit dat ik me niet gerespecteerd voel in mijn zijn. Lopen over mijn grenzen. Dus ik geef haar de gelegenheid niet meer, ik kies voor mijn welzijn deze keer.
(Onbekend)

Antwoord 7
Zielsliefde haalt de liefde in de mens naar boven, dat is absoluut waar.
(Onbekend)