Q1089. Moet je er voor gaan?

Onbekend

Het is lang geleden dat ik contact had met mijn tz. Ik weet niet eens of hij het is maar denk het wel. Heb er gelukkig minder moeite mee inmiddels maar sta niet open voor iets anders. Helaas. Ik hoor vaak mensen zeggen ga dan naar hem toe. Maar dat kan ik niet, wil ik ook niet! Ik ga niet zomaar ergens heen waarvan ik niet weet of diegene dat wel wil? Waarom zou je dat doen, dat stuit op onbegrip vaak. De “Ga ervoor verhalen”. Als hij me wilde had hij toch al lang gezegd kom, of we spreken eens af? of ben ik nu trots oid? Moet ik hier nu voor gaan zomaar op de bonnefooi? Ik vind dat niet prettig aan voelen ook al is het dan mijn tz.

Antwoord 1
Misschien kan je eens contact met hem leggen via de hyves of hotmail. Ik heb het lang geleden ook geprobeerd maar toen kreeg ik een afwijzing. Zij wilt het als een geheim bewaren en niemand mag het weten dat wij een band met elkaar hebben. Ik heb haar al nu ook weer een hele tijd niet meer gezien in mijn astrale dromen. Maar dat heeft denk ik te maken dat wij moeten groeien.En als ik dan weer mijn lessen heb geleerd en zij ook komen we weer bij elkaar denk ik. Het is namelijk zo dat zij een aardse vriend heeft.
(Remco)

Antwoord 2
Ik denk dat het niets te maken heeft met trots, meer de angst om afgewezen te worden door hem of de controle die je wilt houden. Ten tweede, wil je het van hem af laten hangen.Als jij het contact opneemt met hem, zul je van zelf merken wat zijn reactie is.
(Marlies)

Antwoord 3
Als het niet prettig aanvoelt niet doen. Wacht nog even, denk wat langer na, graaf wat dieper, je komt jezelf vlug genoeg tegen…
(Onbekend)

Antwoord 4
Mijn mening: Altijd hoewel dat wel een tijdje kan duren. Jullie zijn versmolten met elkaar dus jullie zijn van elkaar.
(Remco)