Q1086. Meerdere tweelingzielen of wat dan ook?

Onbekend

Ik heb meerdere vrouwen in mijn leven waar ik een astraal contact mee beleef. Die vrouwen ken ik ook nog persoonlijk en ik beleef er ook erotiek mee in het astrale. Het is allemaal erg spannend omdat ik ze ken en omdat ze gewoon een vriend hebben. We trekken elkaar gewoon regelmatig aan en dan gebeurd er vanalles magnetische. Zij weten dat en zij houden het geheim Wie heeft dat ook?

Antwoord 1
Je lijkt er ergens wel trots op te zijn. Het lijkt me eerder dat jij van uit je voorhoofds-chakra en zonnevlecht bewust ergens contacten legt in de chakra’s van deze dames. Omdat je veelvuldig in je bericht schrijft over seksualiteit in je dromen, denk ik dat je niet hoogstaand bezig bent met het tweelingziel gebeuren. Dat is nml iets heel anders dan wat jij benoemd, sorry. Er is maar een tweelingziel, waar jij over praat vind ik energie misbruik. Inhaken op de zwakkere verbindingen in een ander en zodoende een binding aanmaken waarbij je energie kunt gebruiken van anderen. Lijkt me niet goed ook voor jezelf.
(Onbekend)

Antwoord 2
Als ik ga slapen dan komen die vrouwen vanzelf in mijn dromen. Met sommige praat ik dan telepatische en met andere heb ik gewoon astrale sex. Ik zie dat niet als energie misbruik want ik doe helemaal niks het gebeurd gewoon. Zij denken aan mij en dan komen ze in de nacht in mijn droom terecht haha.
(Onbekend)

Antwoord 3
Antwoord 1, hoe weet jij nou zo stellig dat dat speelt bij de vraagsteller? Je kent hem toch verder niet? Misschien heeft hij inderdaad met wederzijds goedvinden astrale contacten met zielsverwanten.
(Onbekend)

Antwoord 4
ik denk dat wij westerlingen al snel die ‘fout’ ingaan. we denken, het kan toch geen kwaad, niemand merkt het maar ergens begint het geweten wel te knagen, denk ik. eigenlijk doe je dat toch het liefst met mensen/zielen waar je echt echt van houdt? we begeven ons aan het begin van een spiritueel pad en ontdekken van alles, naarmate je echt verder gaat ga je vanzelf nuanceren en voor jezelf besluiten wat je daarin wel en niet goed vindt. succes!
(Onbekend)

Antwoord 5
Mijn zielsliefde blijft toch de beste vrouw. Ik denk dat elke tweelingziel meerdere zielen tegen komt. Waar ze iets mee hebben maar de echte band en versmelting is toch echt bij mijn zielsliefde.
(Onbekend)

Antwoord 6
Yep, ik kan er ook wel wat mee. Mijn t.z. zit in een relatie met kinderen en wil nu geen relatie met mij, wat best te begrijpen is. Sexueel trekt mijn t.z. enorm, maar ik heb het idee, dat ik meerdere zielsverwanten heb, waarmee ik het ook geweldig kan vinden. Maar deze zijn pas op mijn pad gekomen nadat ik mijn t.z. heb leren kennen en er geen relatie plaats kon vinden. Maar ook bij deze mensen voel ik me heerlijk. En idd.. t.z. zal altijd no 1 blijven.
(Onbekend)

Antwoord 7
Die zielsverwanten heb ik ook en daar kan ik het ook goed mee vinden. Maar mijn goddelijke zielsliefde is echt wel de top van de allerhoogste berg.Daar kan niemand tegen op en blijft ook op nummer 1.
(Onbekend)