Q1084. Loslaten of wachten?

Onbekend

hi lieve mensen, op dit moment ben ik smoorverliefd op een getrouwde man en nog geen jaar geleden was ik ook getrouwd. gescheiden omdat ik geen liefde meer kreeg en blijkt dat ik de juiste beslissing heb genomen. de getrouwde man is mijn werkgever en we voelen alles zoo intens en hoeven zoo vaak niets tegen elkaar te zeggen over wat we voelen. we hebben beide nog nooit zo intens gevoeld voor een ander persoon en ik ben nu op onderzoek naar wat ik heb. ik heb ongeveer 20 keer uitgemaakt en hij heeft ongeveer 20 keer deze instand gehouden. in eerste instantie dacht ik dat het aan de sex lag en nu niet meer. ik hou zielsveel van hem en hij van mij en we kunnen nog niet samen zijn. ik wil niet de persoon zijn die zijn huwelijk kapot maakt en de kinderen ongelukkig maak, maar ik kan hem niet loslaten. we hebben een datum geprikt om dan samen te zijn en dat is in febr 2013 en we hebben zo;n twee jaar een verhouding. is hij mijn zielliefde? moet ik hem loslaten en hem bij zijn gezin laten want daar! heb ik geen moeite mee maar hij wel…hij wil gelukkig zijn met mij. of moet ik wachten tot onze datum? hij heeft niet het gevoel dat hij haar vrouw aan het belazeren is vanwege de intensiteit van zijn gevoel naar mij. Dank je wel voor de reactie

Antwoord 1
Als jullie toch alle twee het gevoel voor elkaar hebben waarom dan niet. De kinderen komen er ook wel weer over heen.
(Onbekend)