Q1083. Verkapte vragen?

Onbekend

Heeft hier iemand ervaring met verkapte vragen die je door je tz worden gesteld? Mijn tz doet dit namelijk (denk ik) en ik vraag me af wat hij ermee bedoelt. Een voorbeeld is dit: wij gingen samen ergens naartoe en ik had de nacht ervoor heel slecht geslapen. Dit vertelde ik hem en toen zei hij “vindt je het zo spannend?”. Dat voelde alsof hij me aan het polsen was over mijn gevoel over onze ontmoeting. Hij maakt wel vaker opmerkingen in deze trant en altjd voelt dat alsof hij iets meer bedoelt dan de werkelijke vraag. Zie ik spoken of heb ik gelijk?

Antwoord 1
Gevoelsmatig denk ik dat je spoken ziet. Wie weet is hij wel een beetje nerveus, dus of je het spannend vind, vind ik dan wel een lieve vraag. En vergeet niet dat een soulmate je altijd veel meer na doet denken dan ieder ander in je leven. Ikzelf zat in het begin altijd meteen op de kast als hij iets zei, terwijl ik er nu om moet lachen, want het zei zoveel over mezelf.
(Onbekend)

Antwoord 2
Misschien zoekt hij jou hier wel op het forum en stelt ie daarom die vragen aan jou.
(Onbekend)

Antwoord 3
Het gevoel dat hij hier wel eens komt heb ik zelf ook, al kan ik het niet bewijzen of er zeker van zijn. Ik stelde de vraag en hij heeft nog veel meer gezegd dan mijn voorbeeld. Ook nog wel duidelijker dingen. Of ik spoken zie? Ik denk het eigenlijk niet. Ik denk dat hij meer duidelijkheid van me wil maar die kan ik hem nu niet geven. Ik kan moeilijk zeggen dat ik zijn tweelingziel ben en oneindig onvoorwaardelijk van hem houd.
(Onbekend)

Antwoord 4
Hebben jullie een zielsversmelting gehad als dat zo is ben je de zielsliefde.
(Onbekend)

Antwoord 5
@4, ja die hebben wij gehad, twee jaar geleden al. Dat hij mijn tz is weet ik inmiddels wel zeker. Maar nu begint de ellende pas goed. Ik heb me nog nooit zo rot gevoeld als de afgelopen zes maanden.
(Onbekend)