Q1082. Is dit toeval? Komt hij terug?

Onbekend

Hey, Een jaar geleden heb ik een breuk gehad met mijn tweelingziel. Het was heel pijnlijk want hij koos voor een andere vrouw… Tot op heden is hij bij die vrouw maar zijn relatie staat op springen. Het werd al meermaals voorspeld dat hij terug contact met mij ging nemen en willen terug komen. Hij heeft wel zijn trots dus zou hij dat wel doen? Het rare is eigenlijk dat ik maanden minder aan hem heb gedacht (wel nog veel aan hem gedacht maar iets minder ;-)) …nu is er een maand geleden een jeugdvriend van hem op mijn pad gekomen. Ik had die vriend nog nooit gezien. Ik heb hem toevallig online ontmoet en we hebben afgesproken en zo weet ik dat het zijn jeugdvriend is… Met die jeugdvriend heb ik regelmatig afspraakjes… Is dit toeval ?????? Ze wonen beiden een half uur van mijn deur… dus normaal zou ik die jeugdvriend niet ontmoet hebben. Bedankt voor jullie reacties!

Antwoord 1
Het lijkt erop alsof het geen toeval is he? Ik denk dat jullie gezamenlijke energieveld dit soort ‘toevalstreffers’ meer dan gemiddeld laat gebeuren. Althans, zo ging het bij mij ook, op de gekste momenten kwam ik hem of iets dat met hem te maken had tegen, en best vaak. Maar helaas betekende dat niet automatisch dat hij en ik weer bij elkaar zouden komen. Dus in jouw geval is het ook maar afwachten of het tot meer leidt dan alleen sterke toevalligheden. Hoop natuurlijk van wel voor je.(Remco)