Q1080. Maakt jou tweelingziel jou gelukkig of juist ongelukkig?

Onbekend

Maakt jou tweelingziel jou gelukkig of juist ongelukkig?

Antwoord 1
Als je me dat een paar jaar geleden had gevraagd, had ik als een knipperlicht geantwoord: gelukkig,ongelukkig,gelukkig,ongelukkig. Want het was zowat iedere dag anders. Maar nu ik wat verder ben kan ik je het antwoord geven van wat ik voel en iedere dag voel. Heel “gelukkig”!
(Onbekend)

Antwoord 2
Het is niet je zielsliefde die je ongelukkig maakt maar de hele situatie er omheen, als ik voor mezelf praat dan. Ik ben me er zeer van bewust dat het niet altijd zo door kan gaan zoals het nu gaat.
(Onbekend)

Antwoord 3
Ongelukkig. Ik probeer nu van de nood een deugd te maken door meer bedreven te raken in het loslaten van zaken: niet alleen hem, maar ook andere dingen die ik liever zie gaan dan komen. Gaat een beetje met ups en downs, dus mijn geduld wordt ook gelijk getest, haha. Vertrouwen is de sleutel, dicht bij jezelf blijven de kunst.
(Onbekend)

Antwoord 4
Het is als eb eb en vloed, het komt en gaat in golven. Momenteel maakt mijn tz mij bepaald niet gelukkig en zou ik willen dat ik hem niet meer hoefde te zien. Hij schept onrust in mijn leven en zet alles keer op keer op zijn kop. Andersom doe ik dat bij hem ook, dat weet ik. Maar ik ben er zo moe en zo zat van dat ik alleen nog maar naar rust verlang. Laat ons maar bij elkaar komen in een volgend leven als dat kan.
(Onbekend)

Antwoord 5
Hij maakt me niet gelukkig en niet ongelukkig. Dat kan ik alleen zelf. Ik heb nu geaccepteerd hoe hij is. De ene keer zoekt hij toenadering, de andere keer blijft hij liever weg. Dit heeft ook te maken met zijn eigen moeilijkheden. Zo heeft iedereen zijn eigen moeilijkheden. Dat vergeten we nog wel eens. Het gedrag van een ander heeft heel vaak niets met jou te maken. Ik zou hem heel graag willen helpen, maar helaas..ook dat kan hij alleen zelf. Het maakt me weleens verdrietig dat hij het zo moeilijk heeft. Maar niet meer wanhopig, zoals vroeger. Het is zijn pad en ik kan hem alleen maar steunen en hem duidelijk maken dat ik er voor hem wil zijn.
(Onbekend)

Antwoord 6
@ antwoord 5: AMEN! Ik had het echt niet beter kunnen zeggen. Gelukkig zijn zit echt in mezelf, dus daar haal ik het vandaan. Hij is daar niet verantwoordelijk voor. Zoals je al zegt: ook hij heeft zijn ‘fair share of failures’. Als ik er al ongelukkig van zou worden, dan is dat te wijten aan de situatie en niet aan de persoon.
(Onbekend)

Antwoord 7
Als ik aan mijn periode met mijn TZ denk (is inmiddels overleden), dan overheersen toch echt wel de minder leuke momenten. De leuke gelukkige momenten zijn maar schaars in mijn beleving. Het was voornamelijk een periode van veel verdriet. Een enorme achtbaan van sterk afwisselende emoties.
(Onbekend)