Q1078. Hoe zie jij de toekomst met jou tweelingziel?

Onbekend

Hoe zie jij de toekomst met jou tweelingziel?

Antwoord 1
Ooit zullen we samen zijn, daar hou ik me aan vast. Nu nog niet, er is te veel ruis!
(Onbekend)

Antwoord 2
Ik zou graag voor altijd samen zijn met mijn lieve tz.
(Onbekend)

Antwoord 3
Ik zie tz en mij in de toekomst (en of dat in dit leven is of in een volgend weet ik niet) wel samen komen. We zijn voor dit leven ook samen geweest maar ik weet niet zeker of we toen bewust wisten dat we zielsgeliefden zijn. Hij zal veel geleerd hebben van zijn huidige relatie en dezelfde fouten niet nog eens maken. Hetzelfde geldt voor mij. Vooralsnog moeten we het zonder elkaar stellen.
(Onbekend)

Antwoord 4
Als een verhaal met een open einde..ik zou echt niet weten waar het naar toe gaat. En gelukkig heb ik daar nu berusting in gevonden. Ik zou alleen zo graag willen dat het beter met hem ging. Hij heeft het zo zwaar en hij laat zich niet helpen.
(Onbekend)

Antwoord 5
Hoe ik het “wil” zien: SAMEN yeahh…..! Maar als ik weer met beide voetjes op de grond sta: “we zullen er klaar voor moeten zijn”
(Onbekend)

Antwoord 6
Ik voorzie dat we binnen nu en twee jaar samen zijn. We hebben in dit leven al 2x een relatie gehad 31 jaar geleden en 23 jaar geleden. We hebben nu contact, spirtueel, fysiek en sexueel. Ze kiest nu nog voor haar huwelijk vangnet, maar er zijn al scheurtjes. Het gaat goed komen.
(Onbekend)